Přidal bych se. Loni jsem začal se Spitfirem Mk.V od Tamiye. Sotva otevřená krabice...a počítal jsem s některým z našich pilotů...Tak snad konečně něco dokončím
Zdravím, no po 20-ti leté pauze se opět vracím ke kitařině, takže proč ne zrovna tohle oslavou ;o) Nevidím mezi typy žádného "Frantíka", takže po inventuře mého kitníku mám na seznamu jeden z těhle "skvostů":
MB 152 - 1/72 Směr (forma Heller) D 520 - 1/72 Směr (forma Heller) Curtis Hawk H 75 - 1/72 Směr (forma Heller) MS 406 - 1/72 Směr (forma Heller)
no pak pokud by byl čas tak by připadalo do úvahy něco téhle sestavy:
Pomalinku se blíží konec stavby mé CS-199 a tak bych si dovolil využít toho,že ještě zbývá nějaký čas do konce roku a přihlásit další kousek.Konkrétně Lockheed L-10A Electra OK-CTB.
Měl bych mít doma obtisky ze setu CMK na české Me 262, pokud má někdo zájem mohu vzít na Minimax a darovat. Do konce roku bych se asi připojil s nějakým Spitfirem našich pilotů.
Ahoj, tak konečně jsem se dostal k tomu, abych se nahlásil s nějakou stavbou. Bude to Avia 534 série I a II , Profipack, Dualcombo. Zabiji tím "6 much dvěmi ranami" , jelikož Avia 534 bude i součástí klubové stavby a zároveň do SIGu soumrak stíhacích dvouplošníků. Více v tématu ZDE .
Časem bych si vylosoval ze svého kitníku ještě něco dalšího, ale momentálně mám plnej stůl...
Vy nás ale zásobujete, pánové Musil, Pelant a další Což je samozřejmě dobře. Pokud správně počítám, tak za 6 týdnů 32 účastníků s nahlášenými 58 kousky z toho 4 hotové Začínám mít výčitky, že jsem se zatím nepřipojil.....
Zdravím Využijem túto tému. Mám doma dekále od MPM v 1/72 C-47 v CSSR. Ale aj keď som hladal na nete nepodarilo sa mi nájsť foto mašín ktoré sú v dekáloch. Nemá niekto niečo?
O jaké konkrétní imatrikulace se jedná? Ten aršík neznám, ale mám doma knihu o službě Dakot v čs. službách a tam je fotek mraky. Třeba bych to takto dohledal.