Tak tohle je první model, který jsem stvořil po delší pauze, kdy jsem si řek, že dokud nebude pistole, nebude další model, a věnoval se studiu Modelářů, Novinek, webu atd. Takže tohle je můj první model, se kterým jsem se opravdu dlouho patlal, poprvé jsem model brousil smirkem po vodou, použil surfacer... a taky první pokus o stříkání pistolí, vč. zesvětlování panelů atd. Model má k dokonalosti daleko, ale pokrok oproti mé původní "tvorbě" je (pro mě) až neuvěřitelný. Fotky se mi nějak nedaří, i tyhle nic-moc mi daly dost zabrat
to Pooky: dekály jsou z krabičky, trochu plechový. Uvažoval jsem o Hunteru, se kterým v roce 1968 podletěl Alana Pollock Tower Bridge v Londýně (XF 442) a stálo ho to místo v RAF. Bohuže jsem nesehnal ani schema zbarvení a dekály ve čtvrtce (asi) nikdo nedělá, takže krabka.
to Honza: teď dělám gawího Crusadera, a od přítelkyně jsem dostal loďku (Sovremenny 1/350, ale to bude na dýl). Pak bych se rád vrátil k Britum, Sea Hawk od trumpety vypadá nádherně (ale počkám, až ho někdo někde slepí )