Přetmeleno na několika místech a mám takový nepříjemný pocit, že se spoje propadají...
Přerytí krytek lehce oprasím, před časem jsme si nechal z tenké reklamní fólie nařezat různé tvary.
Jarek S. píše:Asi tě nepotěším, když ti napíši, že tu zadní část trupu jsi tmelil zbytečně, bo tam byla spara, že? Pokud to teda dle tebe nedělali z rozklepaných trubek
Randalf píše:Jarek S. píše:Asi tě nepotěším, když ti napíši, že tu zadní část trupu jsi tmelil zbytečně, bo tam byla spara, že? Pokud to teda dle tebe nedělali z rozklepaných trubek
Nedržkuj a naval fotku![]()
Tak vím o tom, dole to bulo nutné brousit, že to šlo do špičky a vrch se taky ještě bude řešit, ono to není finální nástřik, ale test, co ještě vyleze za pasti...
Petr Komínek píše:Na hřbetě trupu za kabinou být spára nemá. Má být na spodku trupu. Vycházím z Walkaround od Squadron Signal.
Jarek S. píše:Petr Komínek píše:Na hřbetě trupu za kabinou být spára nemá. Má být na spodku trupu. Vycházím z Walkaround od Squadron Signal.
Vzhledem k tomu, že takový tvar z jednoho kusu nevyklepeš aby jsi ho pak sundal z přípravku, ale pokud máš detailní záběr na hřbet, můžeš mi jej postnout? Bo na bf 109 ten spoj plechu na hřbetu je taky velmi mizerně vidět. V každém případě je na hřbetě dvojitá nýtová řada, a ta na mnoha fotkách taky není vidět.. viz konstrukce. http://www.hyperscale.com/2011/reviews/ ... 46__fs.jpg
Pavel Klouček píše:Vždyť Švalbiny byly taky přetmelované, ne? Existují fotky na mašiny bez nástřiku jen s pruhy tmelu na povrchu.
Bari Ball píše:Takže novinka asi nie je až taká skvelá? Asi vytiahnem Revella, možno nie je taký "perfektný", ale stavia sa dobre. Inak bojuješ statočne a pekne.
DUNDR píše:Tlumič? Tuto variantu jsem ještě nezaznamenal. V Modelářovi tomu říkají tlumič bočních kmitů nebo častěji protistřihové nůžky, ikdyž nevím co střihaj. Co budeš dělat za trupovku /číslo /? Který sólo mělo nezakrytý výstřelný kanály? Budu taky dělat českou ...
Zpět na 100 let československého letectví
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků