Stavba kolegy mě nakopla...Třeba přivést k životu dalšího Albatrosa Pokusím se otevřít motor. Bude to zase drbačka, jeb.čka tmelička a brousička...Ale to je už úděl měřítka 1/72. Chybí kvalitní modely
Kamufláž mám již vybranou...Jasta 50---křídla lozenge, VOP černo bílé pruhy
Vlasto držím palce. Některé sestavy by stálo za namnožení a použití do Eduardí D.V. Jinak bych řekl, že nejtěžší tě ještě čeká. (horní křídlo ze 3 dílů).
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Já myslím, že tam není co množit. Nádrž je patyk z umělé hmoty. Snadno vyrobitelný stejně jako zásobníky, které jsou udělány jen schématicky...moc z nich vidět nepůjde. Křídlo mám už za sebou. Dodělám uchycení meziřídelních vzpěr a půjde vše do základovky před lozengem.
Moc se netěším na kompletaci trupu. Vše bude třeba přetmelit a dost přebrousit. Ale snad půjde práce pěkně od ruky. Přeci jen to není první Rodení Albatros, ale již 6tý
Druhý den, jsem se jal vybrousit trup a zjistil jsem, že chybí jedno žebro u motoru a ? Naše milovaná domácí potkaní slečna se rozhodla přiložit ruce resp. zuby k dílu... Měl jsem si model schovat a nenechávat jej na stole...