No a okud někdo z patra zná rozdíly mezi verzemi F-8C (o chybějícím hrbu nad centroplánem vím), F-8E (stavebnice) a F-8H tak sem s nima ...
..... a děkuju

Martin Černý 'Černoch' píše:Na jakou verzi hledáš podklady? Na C?
Zdenek jr. píše:chtěl bych požádat o pomoc s podklady na pistolníka. S myallbooks mi nejde stáhnout ani jedna publikace, takže jediný co mám jsou pistolníci na Vietnamem od Osprey. Budu vděčný z každou pomoc.
No a okud někdo z patra zná rozdíly mezi verzemi F-8C (o chybějícím hrbu nad centroplánem vím), F-8E (stavebnice) a F-8H tak sem s nima ...
..... a děkuju
Zdenek jr. píše:Díkec,
pokud by se našla nějaká dobrá duše a poslala nebo někam pověsila ty věci z myallbooks nebo i nějaký další budu velmi, velmi vděčný - snažil jsem se a furt nic, npustí mě tam firewall či co.
Martine - pokud by byly foto na konkretní mašiny od VF-111 jak z namu tak pozdější tak sem s nima a samozřejmě i detaily abych věděl jestli můu použít airesácké detail sety.
D9ky všem
Martin Černý 'Černoch' píše:Airesácký sety použij bez obav, nezkoumej jestli to má o dvě hadičky v šachtě víc nebo míň, myslím že budeš muset jen malinko upravit kokpit- palubní desku, Céčko je malinko jiná než Ečko. Jakmiule ty fotky najdu dám je sem. Jinak na VF-111 sem něco pověsím.
Aress píše: Že se vám do toho motám,ale nemůžu odolat…on právě ty dvě hadičky v šachtě řešit bude![]()
![]()
Tomáš Macourek píše:Tož pokud se to povede, tak mám Detail & Scale a od Squadronu In Action a Walkaround.
Budou pověšený ve složce na http://www.centrum.cz na mailu opendayprerov s heslem "fotky" - bez uvozovek (ale jinak pššš...).
Uživatelé procházející toto fórum: Ebon hand, Petr01, Švícek19 a 30 návštevníků