Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Volný pokec (Subject free)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Filmy .....!!

Všechno ostatní, co jinam nepatří…
Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 148 z 223 • 1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 223

Která filmová scéna se vám nejvíce líbí ....?????

Anketa končí za 30 čer 2008, 19:39

Česká filmová scéna
33
22%
Česká filmová scéna
33
22%
Americká filmová scéna
24
16%
Americká filmová scéna
24
16%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Jiná filmová scéna
14
9%
Jiná filmová scéna
14
9%

Celkem hlasů : 152

• Odpovědět s citací

Re: Filmy .....!!

Příspěvekod Petr Ladman » 01 led 2018, 17:29

Tak se mi konečně povedlo shlédnout Dunkirk. No hodně dlouho sem takovou slátaninu a krávovinu z války neviděl...velké, velké zklamání. :-k
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48

2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar
1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ
Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Petr Ladman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Horrido » 01 led 2018, 19:13

Nejslabší Nolanuv film, nudná blbost ve které je nejsilnějším okamžikem filmu čtený projev Churchilla a nezanechalo to ve mně ani prd.
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Horrido

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Patrik Kertész » 02 led 2018, 18:59

aj z môjho pohľadu je Dunkirk totálny odpad.. preventívne som si nerobil očakávania aby som nebol sklamaný ale bolo to tak o ničom že predsa som bol
Keď si v niečom dobrý, nikdy to nerob zadarmo

PK ScaleModels
https://www.facebook.com/pages/PK-ScaleModels/207626019410935
Patrik Kertész

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Háček » 05 led 2018, 15:49

Film to není, je to realita ...
Zemřel Marián Labuda ... :'-(
https://magazin.aktualne.cz/kultura/zem ... 1512670177
Moudrost a chytrost jsou dokonalými zbraněmi. Bohužel lidská hloupost je dokonalým brněním ...
https://www.facebook.com/miroslav.hak.566
https://www.facebook.com/Krajem-rybn%C3 ... _todo_tour
Háček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 07 led 2018, 00:39

Obecně mají válečné filmy tu vlastnost, že ...........bohužel je nutné je většinou vystavět na nějaké reálné historické situaci.....bohužel teda. Čest vínimkám jako Hanebný pancharti..kde byla WWII jen jako kulisa hezkému Sci-Fi! Za mě pecka. Proto je i Nolan s Dunkirkem a třeba i David Ayer s filmem Fury dost zatracovaný......ale oba režiséři umí, viz Patrola u toho co dal světu FURY-ho a o Nolanovi snad nemusím že ano......nicméně!! I v tomto existuje třída A...(Nolan, Ayer) a třída nižší za mě je to konkrétně třída Ž- a to je teda film https://www.csfd.cz/film/55410-smrtihla ... ie/?type=1 to jako teda sem valil bulvy!
Ale zase se mě líbil filmek OSMY! :lol: :lol:
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 16 led 2018, 09:56

Tak jsem byl v kinotěatre na velkém plátně shlédnout nejposlednější SW....inu je to sice Star Wars.....a hodnocení,..????????...........ihned se mě vybavilo ................eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

https://www.youtube.com/watch?v=jz9w0wv9EBw
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 18 led 2018, 09:15

Borci čekujete někdo seriál WestWorld?? Mě to dojde jako dost zajímavé takováhle platforma.
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 18 led 2018, 09:31

Viděl jsem 1. sérii. Byl jsem při tom dost nahypovanej, ale v průběhu mě to nějak přešlo. Jako herečka hl. představitelka pěkná a Ed Harris výbornej, ale nevím no. Ten konec té 1. série měl být asi šokující, ale nějak jsem to předvídal.
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Horrido » 18 led 2018, 10:11

Westworld je namachrovaná, rádoby umělecká, nudná blbost plná pseudofilozofických keců, nedavájící smysl. Ztracený čas imho.
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Horrido

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Horrido » 18 led 2018, 10:18

Včera jsem viděl Darkest Hour. Přestože tam není ani na okamžik vidět kousek pláže u Dunkirku, vypovídá to o nejtemnější hodině Británie silněji než ta neosobní blbost od Nolana. A přestože je to jen politická konverzačka, je to skvělé. Joe Wright umí a Gary Oldman je bůh. Doporučuji.
Horrido

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 24 led 2018, 22:03

Westworld - dokoukáno,.....ale jako se to zvrhlo v něco co mě,....úplně odradilo. Ta afro/robotka co se jako vymanila je jakože co? Technik nemá možnost ji sejmout??? Ach jo......Poslední díl byl silně holotropní teda!

Včera sem dal Blade Runnera 2049 a za mě teda pecka,....nicméně první polovina super..pak dosti zvolnili...mít to 2:12 namísto 2:45 asi lepší......přesto prda!

Dnes Po strništi bos,......no popravdě.....jako OK, nicméně o čem ten film je? Nejlépe hraje Tereza Voříšková, která ostatní zcela zastinuje a bez debat Kaiser! Špica role je postava kterou ztvárnuje Jan Tříska!! Ten mě byl tak nesympatický, že smekám. Přesto mě nějaký jakože snad posun do dramatu ála Všichni dobří rodáci vůbec nenadchl.....připadlo mě že to není ani komedie, ani nijak poetické,..ani romantické......takové,..bezduché?.....škoda...asi...
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tety » 25 led 2018, 05:03

Tak to s Vámi borci naprosto souhlasim, z Westworldu jsem měl stejný pocit jako Filip, původní nadšení vyprchávalo z každým dílem od šestky výše, konec byl několikrát anoncován. Ostatně mám to takto s téměř všemi seriály (jediná výjimka Narcos, ten byl stále lepší). A Po strništi bos?? Pro mě sakra slabé, ale jako většina domácí produkce, bohužel...
Tety

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 28 led 2018, 04:07

6 Days, Anglicka produkcia zachycuje udalsti z roku 1980 ked manici obsadili Iracku ambasadu v Londyne. Vela sa o tom popisalo, takze som od toho vela neocakaval. A prijemne som bol prekvapeny.
Po dlhej dobe dobra akcna drama, bez prehnanych hollywoodskych chujoviniek.
M.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 312_Karl » 28 led 2018, 21:14

taky se mi to libilo. doporucuju.
312_Karl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 08 úno 2018, 18:31

Hurricane Trailer (2018) Iwan Rheon War Movie
https://www.youtube.com/watch?v=QiE6JUyyfYs
Filip Tomči

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 148 z 223 • 1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 223

Zpět na Volný pokec (Subject free)