Ahoj . Na stole mi přistála tahle bedna a zcela změnila mé stavební plány . Vše ostatní bude muset počkat ,tomuhle prostě neodolám . Zítra se do toho pustím .
Ty v.e...Gotha je malá? Vemu si Felixstowe. Toto by byl pro mě nadlidský úkol. Jak z hlediska místa tak množství lepidla a barev. Těším se na stavbu. Myslím, že se bude na co koukat
To bude zase parádní pokoukáníčko a ta zajímavá zbarvení .
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Ahoj . Pánové díky za podporu . Tahle lodička byla u mého návratu k modelařině někdy před deseti lety , bohužel jsem jí nedokončil , bylo to rukama, stavebnice od Rodenu je úžasná . Mohu doporučit . Pamatuji se jak jsem zoufale pátral po podkladech na interiér ,nějak jsem to dal dohromady ,přikládám pár fotek pro porovnání s interiérem v podání WnW . Hodně jsem se, ale při tom naučil a pochopil, že bez stříkací pistole a práce s olejíčkem to nepůjde . Takže nynější stavbou vlastně uzavírám kruh ,doufám, že to dopadne lépe než první pokus . Dneska jsem nastříkal základovkou , hlavní části interiéru , zejtra začnu dřevěnit a asfaltovat .
Ahoj . Konečně mám volno a čas na svoji lodičku. Dřevěné části konstrukce , jsou v základních barvách. Už se nemůžu dočkat , přes noc dám vodovky a ráno začnu s oleji.