Silvestrovský DeathMatch o tři stavebnice firmy Eduard a tři soudky bavorského piva - Aneb Hon na Šneka 2017 má téma Focke-Wulf Fw-190 v jakékoliv verzi !!!
Díky kluci, moooc díky som rád, že sa Vám môj amatérsky pokus páči. Popravde som stou kamo dosť bojoval
Honza Kopecký píše:To ten kryt motoru a zbraní přilepil hezky zatím jen Miloš?
Honzo zatiaľ len Miloš ale to je iná liga, to sa nedá nič robiť Ja som tentokrát upravoval ten diel s výstrelnými kanálmi aby lepšie sedel a jemne som ho musel "utopiť" do trupu. Neuvedomil som si aký skok mi tam vznikne ale tak..jaáá su klidný...nieje to síce A4 ale fotky hovoria za seba Skôr me trápi, že budem musieť ešte jemne prebrúsiť hrany toho krytu zbraní, lebo mi tam zostalo trochu tmelu a na foto je to vidieť
Pánové prosím o pomoc, neviete niekto o dobrej fotke na spodné plochy. Kvôli patine, nejak sa neviem rozhúpať a dokončiť tento model ďakujem Zatiaľ som našiel len toto, a to by mi asi v modelárskej obci neprešlo
Proč ne Martine? Německý motory byly něco extra? Čoudili a olejovali stejně jako jiné motory té doby. Jen to pěkně za....r, ukaž že se toho nebojíš. Nebo to vás ta vaše Veltlínsko-kabernetová či jaká škola toto neučí?
Už niekoľkokrát som sa zúčastnil Silvestrovského Deathmatchu, no prvýkrát sa mi podarilo model aj dokončiť. Jednoznačne to bolo s pomocou veľkého Bob Saint Claira a jeho Marina Venetskej školy. Inak by som to nestihol Takže Marina Veneta Forza!!!!