Silvestrovský DeathMatch o tři stavebnice firmy Eduard a tři soudky bavorského piva - Aneb Hon na Šneka 2017 má téma Focke-Wulf Fw-190 v jakékoliv verzi !!!
Martin dakujem S tou krytkou som si vobec nie isty. Nieco som si uz o tom nasiel a vymenil par info s inymi kolegami . Neviem fakt, ci koniec nosnika z casti prekryval tu spodnu velku krytku, alebo koncil este pred nou.
... zatmelenu krytku na spodnej casti a pripravenu na posunutie, som nanovo preryl a onitoval, tak aby ju zadna cast nosnika prekryvala. Viac k tejto teme tu viewtopic.php?f=947&t=115513&start=45 Dakujem za objasnenie.
Dal som to cele dokopy a idem to dat do farby . Tu by som sa rad spytal na par veci.
1) Priestor motora a zbrani bol vo farbe kovu, alebo RLM02 ? 2) Mali krize v spodnej casti este cierny lem ? V navode na dekaly su nejake cisla, ktore nesedia s tymi co su na dekaloch. Na tom prilozenom profile maju lem a v navode nie je. Co je spravne Dakujem.
Prosim Vas,preco vsetci nechavete ten nezmysel,tu zbranovu sachu pre MG 151 na vnutornych poziciach,tak,ako to Eduardi stvorili?To znamena s tym vykrojeni...
ku farbe vnutrajsku - ja uz by som u A-8 daval vsetko v kove, aj sachty - bohuzial, tie neviem potvrdit fotkou, vychadzam len z analogie ako to bolo u D-ciek
Konecny/spravny tvar zbranovych sachiet na kridle riesi Eduard leptom 48556 a dielom 14 / 15. Tieto diely z leptu som nakoniec nepouzil. Vyriesil som to vlepenim plastovej dosticky na stenu sachty. Na sachtach som robil o nieco neskor.