Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48893 • Stránka 733 z 3260 • 1 ... 730, 731, 732, 733, 734, 735, 736 ... 3260
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Vl.Šulc » 06 pro 2017, 10:08

peteru píše:Moje objednavka se realizuje od minuleho pondeli, vsechno bylo skladem. Na mailovy dotaz mi bylo receno, ze se jim toho nashromazdilo moc a snad tento tyden to budou expedovat

To je pravda. Dostali jsme během posledního listopadového víkendu, a pak pondělí a úterý, tedy v rámci afterparty Plastikové zimy, nějakých 2 000 objednávek, což je na nás hodně. Do toho máme i velmi mnoho objednávek od obchodníků, kteří si také doplňují zásoby před Vánoci. Takže se rozhodně neflákáme, balíme jak vzteklí. Omlouvám se za zpoždění a děkuji za trpělivost!

Jinak to, že se v okamžiku objednátí položka ukazuje jako skladem ještě neznamená, že skladem opravdu je. Indikace stavu skladu neběží online, ale aktualizuje se dávkově v intervalu zhruba jedné hodiny. Pak se může stát, že ve chvíi přijetí objednávky tam zboží ve skutečnosti není. Stává se to nejčastěji u leptů a u aktuálních novinek, které se rychle točí, což se minulý týden dělo typicky u Delfína. U leptů na to máme celkem účinný proces, jak chybějící položky rychle doplnit a dodat do balíků, ale i ten je momentálně vlivem akce přehlcený a naše leptárna je zavalená prací. Ale děláme co můžeme, rozhodně nikde nic nestojí.

napsal jsem vám to sem ne proto, že bych se chtěl vymlouvat, ale abyste byli v obraze, jak se věci mají (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 06 pro 2017, 10:09

Petr Martinek píše:A co barvy Mission Models?

Ty budou někdy na jaře. Připravujeme pro ně bezpečnostní listy a zpracováme agendu ohledně registrace atd..
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Andy » 07 pro 2017, 04:59

Dobrý den.
Na kdy je prosím plánované doskladnění Levelingu?
Děkuji
Andy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 07 pro 2017, 08:10

Andy, blíží se Vánoce, radši si šňupni Františka na plotně :-D =;
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Andy » 07 pro 2017, 08:35

Já jen že mi železné zasoby klesly tak jsem chtěl doobjednat.
Kdybych třeba nedej bože chtěl přes svátky něco ulepit... :grin:
Andy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 07 pro 2017, 11:34

No, není. Možná bude po novém roce. Jinak z normálního ředidla uděláte v podstatě Leveling, když do něj přidáte Mr.Retarder Mild, pár kapek stačí.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 07 pro 2017, 12:22

Andy píše:Kdybych třeba nedej bože chtěl přes svátky něco ulepit... :grin:

Třeba ruce od cukroví nebo salátu 8-)
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod elefson11 » 07 pro 2017, 15:04

Dobrý den, budete nějak v leptech řešit ranou sedačku pro P-51D-5 nebo bude jen jako brassin? Budete ještě vydávat nějaké brassinové sady na F4U-1D? (šachta za motorem...)
elefson11

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hien » 07 pro 2017, 16:26

Dobrý den Pane Šulci
Jen malá zvídavá: Podle jakého klíče rozhodujete, kdo udělá jaký Boxart?
Dnes na mě vykoukla nová G14 od Adama Toobyho. Dá se říci, že máte umělce, kteří kreslí obrázky klasickou cestou, viz Shigeo Koike, Paní Borecká nebo dříve Pan Novotný. Na druhé straně jsou autoři, kde je více či méně cítit počítač - obrázky to jsou jistě efektní, hlavně na první pohled, ale na ten druhý na mě působí trochu kýčovitě, pouťově, levně... Neberte to prosím jako kritiku, sám bych nic takového nedokázal a chápu, že můj vkus se nemusí líbit každému, ani nemusí patřit do většiny (:)
Hien

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Andy » 07 pro 2017, 17:31

Děkuji za odpověď vím ale na to jsem příliž líný. V pohodě počkám na dokoupení Levelingu na začátek roku. Alespoň se mám zase na co vymluvit proč nelepím...
Andy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod lojza4 » 07 pro 2017, 22:37

leveling včera objednán u mn-modelář, dneska je v poště
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni...
Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky"
Jan Hřebejk
lojza4

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 07 pro 2017, 23:59

Hien píše:Dobrý den Pane Šulci
Jen malá zvídavá: Podle jakého klíče rozhodujete, kdo udělá jaký Boxart?
Dnes na mě vykoukla nová G14 od Adama Toobyho. Dá se říci, že máte umělce, kteří kreslí obrázky klasickou cestou, viz Shigeo Koike, Paní Borecká nebo dříve Pan Novotný. Na druhé straně jsou autoři, kde je více či méně cítit počítač - obrázky to jsou jistě efektní, hlavně na první pohled, ale na ten druhý na mě působí trochu kýčovitě, pouťově, levně... Neberte to prosím jako kritiku, sám bych nic takového nedokázal a chápu, že můj vkus se nemusí líbit každému, ani nemusí patřit do většiny (:)

No jo, to víte, tady ty otázky osobního vkusu, s tím nic nenaděláte. To má každý po svém. Mě a mým kolegům se líbí obrazy od pánů Toobyho a Forkazsiewicze, považujeme je za moderní a odpovídající stylu našich modelů, a budeme se jich do budoucna držet. Mimochodem, paní Borecká používá stejnou techniku jako oba zmínění pánové. Jen s jiným výsledkem a vyzněním.

Jinak bych řekl, že ono nadřazování starých technik nad moderní je takové...no tradiční. Mě to tedy přijde, když zůstanu v rámci našeho oboru, jako kdybyste napsal, že ty pozitivně ryté linky paneláže a nýty jako z kotle měly větší poetiku, než ty dnešní negativní, a že detaily na modelu jsou sice na první pohled hezké, ale na druhý vlastně jenom modeláře kazí (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Czech6 » 08 pro 2017, 02:09

Na E-dayi besedovala legenda naší "staré školy" Jaroslav Velc, já bych rozhodně přivítal jeho příspěvky na eduardích krabicích. Bylo by to možné?

(Podle Wikipedie pro Eduard také dělal, co to bylo?)
Czech6

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miroslav Knížek » 08 pro 2017, 09:38

Obrázky, modely, návody ,internetové stránky máte pěkný, moderní, pane Šulc, ale grafika obalů Profi pack mi přijde trochu zastaralá a nevýrazná. Oproti těmto mají royal classy a obaly limitek zcela jiný šmrnc (:) . Chápu že si zachováváte nějaký styl grafiky obalů, hlavně profi pack, pro vás typický (beru že váš obal je dnes i jakási obchodní značka) a že mi tu zase milion lidí napíže že řeším nebo se ptám na blbosti ale přeci jen se zeptám. Neřešili jste ve firmě, nebo neuvažujete již že aspoň zmodernizujete grafiku když ne zcela stil vašich obalů profi pack a eventuelně weekend? Neberte to prosím jako nějakou kritiku, spíš mě zajímá jaký na tuto problematiku máte osobní názor. (:) Děkuji . M.K.
Miroslav Knížek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 08 pro 2017, 09:49

Já ti určitě nebudu psát že píšeš blbiny, to je tvoje věc. Ale docela mě zajímalo, co vede člověka k tomu, aby tohle řešil natolik, že to klade jako dotaz k vedení firmy. A ještě bych se zeptal - píšeš tohle i jinam? Myslím i třeba do zahraničních firem?
Opravdu se ptám, chápu, že to takhle napsané působí jako provokace, ale není...
Mimochodem, čím víc lepím, tím míň mě tyhle věci zajímají. A opačně, když nelepím, furt čumím na net, přemýšlím co objednám, co nutně potřebuju... Máš to tak stejně?
Aleš R.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48893 • Stránka 733 z 3260 • 1 ... 730, 731, 732, 733, 734, 735, 736 ... 3260

Zpět na Diskuse