peteru píše:Moje objednavka se realizuje od minuleho pondeli, vsechno bylo skladem. Na mailovy dotaz mi bylo receno, ze se jim toho nashromazdilo moc a snad tento tyden to budou expedovat
To je pravda. Dostali jsme během posledního listopadového víkendu, a pak pondělí a úterý, tedy v rámci afterparty Plastikové zimy, nějakých 2 000 objednávek, což je na nás hodně. Do toho máme i velmi mnoho objednávek od obchodníků, kteří si také doplňují zásoby před Vánoci. Takže se rozhodně neflákáme, balíme jak vzteklí. Omlouvám se za zpoždění a děkuji za trpělivost!
Jinak to, že se v okamžiku objednátí položka ukazuje jako skladem ještě neznamená, že skladem opravdu je. Indikace stavu skladu neběží online, ale aktualizuje se dávkově v intervalu zhruba jedné hodiny. Pak se může stát, že ve chvíi přijetí objednávky tam zboží ve skutečnosti není. Stává se to nejčastěji u leptů a u aktuálních novinek, které se rychle točí, což se minulý týden dělo typicky u Delfína. U leptů na to máme celkem účinný proces, jak chybějící položky rychle doplnit a dodat do balíků, ale i ten je momentálně vlivem akce přehlcený a naše leptárna je zavalená prací. Ale děláme co můžeme, rozhodně nikde nic nestojí.
napsal jsem vám to sem ne proto, že bych se chtěl vymlouvat, ale abyste byli v obraze, jak se věci mají