No pane právník Mr. Bob St. Claire by měl z Tebe radost - je vidět, že jeho školení se nemíjí účinkem. Snad i Ti největší škarohlídi a kačenkáři shledají tuto školu, zvanou Marino Venetskou, tou nejlepší a jedinou správnou - na rozdíl již od naprosto vyčpělé školy španělské
Děkuji všem za kladné ohlasy O pásech už vím a u příští stavby na to budu pamatovat. V tomto případě však do toho již sahat nebudu, nadělal bych více škody, než užitku. Za stávající situace to raději budu mít čistě, i když trošku nesprávně, než sice správně, ale upatlaně, k čemuž by jakýkoliv pokus o nápravu v této fázi vedl. Jinak svého uplatnění dostál Mr. Surfacer 1000 Na pár míst vyžadujících další pozornost poukázal. Forza Marina Veneta!
ad Liborův závěsník: Nakonec jsme s Milďou vybrali tento, snad je to správná volba Milďo, no samozřejmě, to je přeci svatá povinnost každého obdivovatele Marino Venetské školy
A ten se nam najednou rozbehl, Mazanek (mr. Facebook). Tu skolu, jez se neodvazuji ani vyslovit, bych chtel taky naucit. Marku, na patlaku jsi me nezasvetil! Why?
Marina Veneta čekatel a obdivovatel Na stole:P-40, He-162, Mosquito Hotovo: P-40 Kittyhawk Mk.III, Bf 109F-2 KPM Apolo Kopřivnice http://apolo.koprivnice.org/index.htm
Marťas, nevyprdnul, nedalo mi to Bude na tom místě nejvíc opraviček, jak mě neposlouchala fréza, ale nevadí. Kulatá šachta, odstraněné boule, (snad) správný závěsník, to všechno realizuji (všimněte si, že vše je zespodu, tudíž "neviditelné", přesto jsem se do toho pustil ). Jediné, na co opravdu prdím, jsou klapky a štěrbiny, s tím žít dokážu... sám bych si toho ani nevšiml
Martin Černý 'Černoch' píše:Žádná fotka zespodu, že ty jsi se na ty velký boule vyprdnul a nechal je tam?
Nemysli si, Martine, že se následovníci odkazu velkého Boba St. Claira a plukovníka na všechno vykašlou... my nejsme z těch, kteří káží vodu a pijí víno... ehm, nepřerývají, nedorývají, kačenkujou a šmirglují a pak to zaplácnou stříbřenkou... nebo nedej bože něčím horším