Tak dobré ráno . A je to tady, za necelé dvě hodiny Vás čekáme na našem Kapříkovi v jídelně U Tří lvů. Základ - dobrá nálada, taška starších modelů do burzi a drobné na startovné.
Ahoj kluci, touto cestou bych Vám chtěl poděkovat za super strávenou sobotu. -perfektní organizace -kopice pěkných modelů -výborné prostředí (místo, světlo, vzduch...) A hlavně super lidičky...
No co dodat, Kapr je za náma a ať žije nový 1.12.2018 .
Ale vážně. Touto cestou by jsem chtěl za pořadatele velmi poděkovat všem kamarádům za super pomoc při přípravě, ale hlavně za pomoc během a po výstavě - jó ten úklid je vždycky paráda .
Velké poděkování patří všem sponzorům a prodejcům, kteří se rozhodli, že dnešní den stráví na naší výstavě. Také touto cestou chci zveřejnit nabídku fm. PCV Conpurer (http://www.plastikovemodely.eu), která ještě do konce měsíce a po uvedení hesla "kapr 2017" poskytne stejnou slevu 10% jakou měla i na naší výstavě.
Nyní trocha statistiky: - vystavených modelů - 378 - vystavených modelů 1:32 - 41 - počet platících návštěvníků - cca 350 (nezapočítány děti do 150 cm) - počet prodejců - 3
Výsledková listina bude k dispozici během příštího týdne .
Poděkování všem, opravdu pěkná akce, super lidi, setkání se spoustou kamarádů i starých modelářských pák. Prostě super. 41 dvaatřicetin je bomba. Přístí rok se dostavím zas Miloslav
Tak jsem se vrátil z Jihočeského kapra a jsem naprosto nadšen z úrovně modelů a z velké účasti lidí na workshopu. Poznal jsem tam pár moc příjemných lidí. Děkuji všem a hlavně pořadatelům. Příští rok jedu zase
Díky za prima akci, bylo skutečně na co koukat. Hlavně bych chtěl ale poděkovat ženě jednoho z organizátorů, která mi laskavě pomohla nastartovat auto přes kabely po přejímce modelů, když mi chcípla baterka Sice jsem kvůli řešení neplánovaného problému prošvihl Kubrtův workshop, ale domů nás to pak dovezlo, takže se potencionální průšvih naštěstí nekonal .