Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48726 • Stránka 717 z 3249 • 1 ... 714, 715, 716, 717, 718, 719, 720 ... 3249
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod pelikan » 19 lis 2017, 14:00

K tomu leafletu.
Je krásně vidět jak nás Eduard zmlsal a jak internet zrychlil naše životy. Už nestačí vědět co bude za měsíc, ale potřebujeme vědět jak to bude za dva. Taky je krásně vidět, že firma co nevydává novinky měsíčně, jakoby ani nebyla. Proto ty dekálové limitky od Gawy nebo třistapadesátý přebal Tigra od Dragonu.
Holt jsme nedočkaví.
http://kpmrokycany.rajce.idnes.cz/
pelikan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 19 lis 2017, 14:04

jenda58 píše:Tak to jste mě/nás nepotěšil. A nějaká Trop verze v Profipaku bude? Do RC se mi moc nechce.

Když bude dost zajímavých markingů, tak Trop verze v PP bude. Když dost markingů nebude, tak PP nebude. Jak prosté (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 19 lis 2017, 15:08

Vl.Šulc píše:
Filip Tomči píše:Což o to Harmannova s tulipánem, ale co teprve jeho náhradní mašina s nevšední kamufláží na které získal 300. sestřel.
http://falkeeins.blogspot.cz/2016/08/la ... manns.html

To je ale G-6, ne?

Až budete dělat Weekend Bf-109G-6 Late, tak to můžete použít jako inspiraci. (:)
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Turboduck » 19 lis 2017, 16:03

Filip Tomči píše:
Vl.Šulc píše:
Filip Tomči píše:Což o to Harmannova s tulipánem, ale co teprve jeho náhradní mašina s nevšední kamufláží na které získal 300. sestřel.
http://falkeeins.blogspot.cz/2016/08/la ... manns.html

To je ale G-6, ne?

Až budete dělat Weekend Bf-109G-6 Late, tak to můžete použít jako inspiraci. (:)

A aj pár znáčků ROA na SOP by se také hodilo... viz Fliegerhorst Deutsch Brod.
Plosím
Turboduck

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Ladman » 19 lis 2017, 16:15

A s těma znakama ROA já též plosím... (:)
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48

2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar
1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ
Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Petr Ladman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Chmell » 19 lis 2017, 16:23

Vl.Šulc píše:
jenda58 píše:Pane Šulci, ty díly na 190A-4 Trop ( kapoty, malý lept...) budou v prodeji taky samostatně?

Ne.

Vl.Šulc píše:
jenda58 píše:Tak to jste mě/nás nepotěšil. A nějaká Trop verze v Profipaku bude? Do RC se mi moc nechce.

Když bude dost zajímavých markingů, tak Trop verze v PP bude. Když dost markingů nebude, tak PP nebude. Jak prosté (:)

Upřímně musím napsat, že zástavba konverzních dílů pro tropickou verzi je dosti náročná a nedovedu si představit, že by to mělo prodejní potenciál. Je mi totiž znám jen jeden pouštní stroj s trop filtrem a ten je v RC. (Ostatní stroje mají klasické evropské zbarvení)

PS: ten lept je zbytečný. Ona ta klapka má být zavřená a ne otevřená jak ukazuje návod v RC.
PS2: raději bych uvítal polyuretanový díl kompletního předku, do kterého by se zasadil motor (po uříznutí uší) a následně by se přilepil přední prstence. O nějakém vodícím kolíčku ani nemluvě. Pak by se to celé dalo krásně nasadit na odříznutou přední část modelu a geometrie by byla zaručena.

Ale to jen můj postřeh k strojům a konverznímu dílu na Fw 190A-4/trop
Petr "Chmell" Chmelík
Chmell Scale Models na Facebooku / KPM Plzeň / KPM Plzeň na Facebooku / PilsenKIT na Facebooku
Chmell

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 19 lis 2017, 17:09

...
Naposledy upravil Filip Tomči dne 19 lis 2017, 20:30, celkově upraveno 1
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 19 lis 2017, 17:39

No, mě to odřezávání a nalepování deklů taky přijde dost sado-máslo. Možná by byly vhodnější samostatné filtry nalepované na boule. Na afrických kamo netrvám, zajímavý je pohled na ten nestandardní čumák.
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 19 lis 2017, 17:45

Filip Tomči píše:Zástavba deklu je sranda pro každého průměrného pokročilého modeláře.

To Vl. Šulc - K těm zajímavým kamuflážím do Tropa. Tak určitě se pár najde. Resp. záleží jestli jsou zajímavý jenom pro mě nebo i pro někoho jiného. :-D

Focke Wulf jako Focke Wulf, že?! Ale ono jaksi A5 není to samé co A4... Bavilo se tu o trop verzi na A4 a dávat sem verze A5 s tím jaké existují kamufláže mi přijde mimo mísu. To už sem můžu dát rovnou F8 z Itálie neb měli pískovej filtr a hnědou kamo...
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Re: BFC - prevzatie vstupneho modelu v BA

Příspěvekod Viliam » 19 lis 2017, 19:51

Vl.Šulc píše:
Viliam píše:Dobry den pan Sulc!
Nejako ta moja otazka zapadla a odpoved som nedostal. Ako to teda je s tou moznostou dorucit na PZ vtupny model do BFC? Diky za skoru odpoved.
Viliam
Viliam píše:Zdravím pán Šulc!

Je možné doviesť vstupný model BFC klubu na Plastikovú zimu do Bratislavy a ak áno, ako je potrebné urobiť prihlášku do BFC s dopravou modelu do Bratislavy? Vďaka za odpoveď a prajem príjemný deň.
Viliam

Nejsem si jist, jak to je, zkuste napsat na department@eduard.cz a domluvit se s Martinem, zda Vám to tam doveze.

Pán Šulc!

Vďaka za odpoveď. Martinovi napíšem.
S pozdravom
Viliam
Viliam

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peteru » 19 lis 2017, 21:33

Vilo, neprepisuj v prispevku nazov tematu v okienku "Předmět"

Pis len text svojho prispevku
peteru

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ivanp » 20 lis 2017, 15:44

Vl.Šulc píše:
Tygřík píše:
Aleš R. píše:To nemůžu. Jen s posvěcením. Jestli to někdo jiný udělá, jeho věc. (:)

S tím leafletem je to fakt trapárna. #-o To jsem opravdu nevěděl, že jsou tam informace strategického rázu, o jaderném arzenálu, tajné kódy k vypouštění raket a podobně. :shock: |Přiznám se, že raději čtu leaflet než info, bo jsem vizuální typ a v leafletu je to jasně a stručně seřazeno a řečeno. :wink:

Tos mě zaujal. Info vychází z Leafletu, přijde mi, že ta koncepce je obdobná. Jinak najít Leaflet je možné, jen se změnila adresa, protože tentorkrát je vydaný ve třech mutacích místo obvyklých dvou. Tak to ber jako bojovku, když ho chceš, tak přemýšlej (:)

Odhalil už niekto novú adresu leafletu? :?: Pán Šulc nemôžete nám menej bystrým dať nejakú nápovedu?
ivanp

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 20 lis 2017, 15:51

Já taky nevím, kde je. Já to nepotřebuju vědět, mě jen zajímá, zda ho dostali obchodníci (:)

Ale kolegové mi říkali, že to není těžké najít. Když zapojíte hlavu...
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peal » 20 lis 2017, 17:12

Já to taky pojal jako výzvu, ale teď už mě to zajímá hlavně ze zvědavosti, protože na to nemůžu přijít :D

Poslední leaflet měl tyto adresy:
https://www.eduard.com/store/out/media/ ... 7-12cz.pdf
https://www.eduard.com/store/out/media/ ... 017-12.pdf

Takže máme dvě jazykové mutace, kde anglická je bez přípony, česká s klasickou cz.
Nápovědy zněly že změna je malá, způsobená vydáním tří mutací místo dvou. Z toho bych teda na první pohled vyvodil že cz zůstane stejné, přidá se 'en' a ještě jeden. Ale to nefunguje :( Takže jsem zkoušel různé variace pomlček, podtržítek, přesouvat cz... Nemám štěstí, ale třeba někdo přihodí nápovědu nebo výsledky svých pokusů :)
Dostavěno: Bf 110D-3 Eduard 1/48
peal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 20 lis 2017, 17:42

Vl.Šulc píše:Já taky nevím, kde je. Já to nepotřebuju vědět, mě jen zajímá, zda ho dostali obchodníci (:)

Dostali a neprásknou 8-)
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48726 • Stránka 717 z 3249 • 1 ... 714, 715, 716, 717, 718, 719, 720 ... 3249

Zpět na Diskuse