Edit 3.11.
Tak jsem to čekání nevydržel a navštívil svého dvorního dodavatele. MPM Znojmo. Koneckonců, mám to hned za barákem-zkratkou přes les slabou hodinku a půl.
Mnozí jistě tento krámek s modely a především s kamarádským prodávajícím znáte. Spíše by se měl obchod jmenovat "Pohoda u Franty", to asi lépe vystihuje atmosféru, která tam panuje. Osobně, pokud tam zavítám, jsem nemilosrdně chycen, dovlečen do zadní části a nucen zkonzumovat kávu, do které Franta jisto jistě mele plastik z prodávaných stavebnic a podporuje tak moji (a asi nejen moji) závislost na modelařině. Ale pozor! Není to jen tak obyčejný plastik, je to skvěle namíchaná směs různé barevnosti a chuti, protože se tam člověk vrací rád a k neradosti mé peněženky i často...
Tentokrát jsem ovšem šel najisto, ihned u dveří jsem nekompromisně zabodl prst do Dory od tamky a s výkřikem "Kafe nechci", vytáhl pětibábu a chystal se platit. To ovšem neznáte Františka, to vám je velmi mazaný, řekl bych až protřelý obchodník. Než jsem se nadál, vyskočil na mne na kontrolním monitoru seznam doplňků pro tento model. Takže jsem k zmiňované pětibábě vytáhl ještě mladšího sourozence.
A to je vlastně to co jsem chtěl původně říci. Přidávám k Edovi Tamku, kamo bude red 18 ze Zplzně.
Taky jsem doma vyhrabal staré plechy od Partu, nevím ovšem zda použiji.
Plechové klapky jsou out of box, překližkové jsem nesehnal, budou tedy resinové (díky Franto). Předpokládám, že je na Fw-190D Luftwafe měla taky z polyuretanu, když je QB tak dělá??
P.S. Po příjezdu domů na mne v emailu blikla mesage, že GLS doručí v dohledné době rekomando z Obrnic.
Začínám si pouštět motivační videa abych se dostal do té správné nálady.
https://www.youtube.com/watch?v=ZXsQAXx_ao0
Naposledy upravil Pepa Vitámvás dne 04 lis 2017, 07:18, celkově upraveno 3