Petr Zatrepalek píše:juraj ondrus píše:Pozdravujem kedy asi bude L-29 delfin profipak ?
Vdaka
Novinka na prosinec, předpokládaná pultová cena 845 kč.
Dakujem za info

Petr Zatrepalek píše:juraj ondrus píše:Pozdravujem kedy asi bude L-29 delfin profipak ?
Vdaka
Novinka na prosinec, předpokládaná pultová cena 845 kč.
Vl.Šulc píše:čapik píše:Dobrý den, pane Šulci, nechystáte v BRASSINU vydat US laserově naváděné bomby GBU-54 (JDAM) v měřítku 1:48?
Hodilo by se to k tomu závěsníku BRU-57 co jste nyní vydali....
Tak abychom se zase vrátili k tématu, mám pro Vás odpověď na Vaše bomby:
- V současnosti připravujeme GBU-38 ve dvou verzích (Thermally Protected a Non-Thermally Protected). Ty se na závěsníky BRU-57 hodí také…
- GBU-54 uděláme také, ale až později – je to vlastně laserem řízená varianta GBU-38.
Gagoš píše:Pane Šulci, tleskám za přesun do Lysé nad Labem. Já myslím že tenhle přesun určitě nebude krok špatným směrem- a to ve všech ohledech.
Karci píše:Zdravím pán Šulc, nebolo by možné pri niektorých produktoch brassin zmeniť ich balenie? minimálne pri pumách by bolo vhodné ich nejako upevniť lebo odliatky sú dosť krehké a ľahko sa pri preprave poškodia. Napríklad ja som mal v krabičke ulomených 9 stabilizátorov na 4 pumách. Stačilo by celé odliate bloky nejako zafixovať aby pri preprave na seba nenarážali.
Gagoš píše:Pane Šulci, tleskám za přesun do Lysé nad Labem. Já myslím že tenhle přesun určitě nebude krok špatným směrem- a to ve všech ohledech.
Karci píše:Zdravím pán Šulc, nebolo by možné pri niektorých produktoch brassin zmeniť ich balenie? minimálne pri pumách by bolo vhodné ich nejako upevniť lebo odliatky sú dosť krehké a ľahko sa pri preprave poškodia. Napríklad ja som mal v krabičke ulomených 9 stabilizátorov na 4 pumách. Stačilo by celé odliate bloky nejako zafixovať aby pri preprave na seba nenarážali.
speedyj píše:
Tohle jsou ty lepty z nového úvodníku ?
72man píše:Dobrý večer, pane Šulci, zkusím to ještě jednouBude dvaasedma Spitfiru XVI High back v prodeji samostatně, nebo pouze v dualcombu a OT, jako u čtvrtky?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 33 návštevníků