Klobouk dolů, to už je víc než slušně zásobený obchod

Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
standa_ent píše:Ještě k těm ženám - u nás za moje modelaření může právě ona. Kdysi jsem lepil jako dítě a pak dlouho nic. Před pár lety mi koupila k narozeninám letadlo (MiG-17 Směr 1/48) a tak to začalo. Dnes jsou zabrány 2 místnosti (sklady letadel) a aktuální počet krabic je 3 713ks v 1/72 - trochu jsem to probral a nechal si jenom srdcovky. Žena o všem ví, a když občas přijde balík s dalšími krabicemi, tak ji to nechává absolutně klidnou a ponechává to bez komentáře. Jako psycholožka ví, že je potřebuju k udržení svého duševního zdraví
.
standa_ent píše:OK, není to 3700 krabic, ale modelů. Např. eduardí Hindy se do jedné krabice vejdou 4...
Před pár lety - to bude tak 8 - 9 let. Nevím úplně přesně.
3713 po redukci. Ale brzy přibude další - už mi jde CASA 1/72 ze Španělska. A až Eduard vyjde s jednadvacítkama, tak to nechci ani vidět.
standa_ent píše:Ještě k těm ženám - u nás za moje modelaření může právě ona. Kdysi jsem lepil jako dítě a pak dlouho nic. Před pár lety mi koupila k narozeninám letadlo (MiG-17 Směr 1/48) a tak to začalo. Dnes jsou zabrány 2 místnosti (sklady letadel) a aktuální počet krabic je 3 713ks v 1/72 - trochu jsem to probral a nechal si jenom srdcovky. Žena o všem ví, a když občas přijde balík s dalšími krabicemi, tak ji to nechává absolutně klidnou a ponechává to bez komentáře. Jako psycholožka ví, že je potřebuju k udržení svého duševního zdraví
.
DavaH píše:Dobrý den pane Šulc,
chtěl bych se zeptat, zda plánujete někdy v budoucnu vydat model Beaufighter 1/72 československých pilotů v RAF?
Skyd píše:a Beaufighter 1/48 by neklapnul také ?
sedlm píše:DavaH píše:Dobrý den pane Šulc,
chtěl bych se zeptat, zda plánujete někdy v budoucnu vydat model Beaufighter 1/72 československých pilotů v RAF?
Omlouvám se za propagaci konkurence, ale na spadnutí jsou přebaly Hasegawy od MPM, tam budou čs. stroje taky... https://cs-cz.facebook.com/MPM-Praha-126938657333007/
Uživatelé procházející toto fórum: J!rka Votápek, Tomáš Macourek, Vasek a 9 návštevníků