docela mě ty autíčka začaly bavit tak přidám ještě dvě tentokrát se pustím do series II-station wagon 109 a jednoho kraťase 88 bez střechy.Použiju k tomu stavebnice Tamiye a Italeri..a nějaký ty dodělávky samo domo
to laco 186..to je fakt překrásnej"dědek" ..jinak jsem "šedivku"dotáhl komplet do laku..byla docela pakárna vymaskovat ty kovový lišty ..a momentálně řeším jak šetrně vyčistit ty umatlaný skla..je to víceméně jen prach a mastnota mých prstů..ponořit do vody s jarem to nemůžu,protože to mám v rámech nabodovaný herkulesem a ten by se rozpustil...a tlačit na to taky moc nemůžu.protože bych ty skla vymáčknul..nevíte někdo nějakej fígl??..díky
..tak"modráka"už mám taky v barvě(jen základ) a pomalu se pouštím do patinování..zatím jsem začal spodkem..nějaký filtry pomocí pistole,olejovky,pastelky..a zatím jsem nepoužil pigmenty..mám z nich docela strach,že když to přeženu tak nebude cesty zpět ..no a taky řeším z čeho vyrobím plachtu na korbu(papírovej kapesník mi přijde moc jemnej na tohle měřítko)..no..a další fota budou snad už finální
..díky pánové..ta mezera u dveří asi už zůstane,nějak se s tím naučím žít ..ona ta stavenice je tak nějak nešťastně řešená..ideální by bylo slícovat a slepit celou kastli a zespodu nasunout hotový kompletni interiér..ale takhle se vlasně lepí přední a zadní půlka zvlášť a pak se hotové poloviny pasují a lepí k sobě..a nějak to bylo nad moje síly přesně slícovat(až budu dělat ty series II tak zvolím jiný postup)..jinak dík za tip na ty pigmenty