Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48821 • Stránka 660 z 3255 • 1 ... 657, 658, 659, 660, 661, 662, 663 ... 3255
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Jakub Cikhart » 25 zář 2017, 08:36

Ode me taky par postrehu:
byl jsem tam se synkama (6 a 9 let). Rano malej sal total tma a total vedro, takze tam jsme se prosli az po obede, kde to bylo o chlup lepsi, ale svetlo stale nic moc. Olivova technika byla proste cerna a hotovo, skoro nebylo nic poznat. V mezi case hledani vseho moznyho vsude, prodirani se davama lidi a slikajici se skoro ze vseho, nebot vedro.
Ad jidlo, piti - nevim v kolik se otvirala restaurace, ale chlapci moc nesnidali, takze vyreseno nastesti navstevou cca 100m vzdaleneho vietnamskeho obchodu k plne spokojenosti. Jinak hotel ala Rusko fakt za me ne :(
Kdybych si ja i kluci nemohl dat batohy a bundy ke znamymo do stanku (velke diky), tak prodirani se davem jeste s detma fakt napalici ...

Neco malo jsem nakoupil, takze v tomhle docela spokojenost ..

Takze za me rozhodne navrat do "nereprezentativnich" prostor podzemniho parkoviste....

Diky Jakub
Jakub Cikhart
webmaster - Desert Storm očima leteckého modeláře
http://www.dstorm.eu - prekonano 10 470 fotek !!!
Jakub Cikhart

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 25 zář 2017, 09:33

Pánové, díky za komentáře a připomínky. Celkem vzato nemám k tomu co dodat, mohu se pod komentáře jen podepsat. Ve finále je jasné, že Top Hotel není pro naši akci vhodné místo a budeme hledat dál. Doufám, že druhý pokus bude úspěšný a najdeme prostor, v němž budeme moci pořádat E-day po další léta. Návrat do staré dobré Butovické garáže už možný není.

Díky za účast a váš podíl na akci, díky že jste přišli do Kotle a na naše prezentace, a především díky všem, kdo se zúčastnili besedy s pány Šorelem a Velcem! Ač jsem z provozu hotelu poněkud rozmrzelý, těším se na další E-day, a také se těším na další setkání s vámi na Bratislavské Plastikové zimě a na našem prosincovém Novemberfestu.

Pokud jste se v posledních dvou dnech na něco ptali, omlouvám se za neodpovězení, a dovolím si vás požádat o zopakování vašich dotazů. Díky!
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Skyd » 25 zář 2017, 09:35

Nikdo zatím neřekl zda bylo zmíněna na Eday pokračování edice EduArt 1/48 ? Jestli je nějaký plán, nebo zatím nic ...
Skyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloš Völkl » 25 zář 2017, 09:46

Vl.Šulc píše:Tak Afterpartyby nám měla po jistých peripetiích běžet. Ještě bych se chtěl zmínit o prezentacích na E-dayi a o Kotli. Prezentace máme letos připravené ve dvou liniích. Budou hlavní prezentace na pódiu v hlavním sále, kde postupně představíme hlavní připravované projekty. Focke-Wulfy, Tempesty, MiGy-21, ale také limitky jako je Peška, MiG-23 nebo Liberator. Ten se bude mimochodem jmenovat Nebeští jezdci, Riders in the Sky. Během těchto prezentací múžete získat základní informace, a pokud vám budou dál vrtat v hlavě, u našeho stánku bude připravený Martin Ferkl s dalšími podrobnostmi. U stánku také budou prezentace Brassinů, barem GSi a Mission Models, a fotoleptů. Mimo jiné si tam můžete prohlédnout nové barevné lepty se zasklenými budíky. V Kotli pak bude prostor na další otázky, ovšem moderátor Jindra Štěrbáček jich má také dost. jak na mě, tak na Fredyho z MPM. A abych nezapomněl, v Kotli vám představím naši Vánoční novinku, o které zatím až na pár jedinců v Eduardu nemá ani tušení. A myslím, že se vám bude líbit.

A ta Vánoční novinka co se nám bude líbit? O co jde?
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Miloš Völkl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Skyd » 25 zář 2017, 09:54

Já myslím, že je to přebal L-29 1/48 ...
Skyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Karci83 » 25 zář 2017, 10:21

Zdravím vás. Neviem či som v dobrom vlákne, ale nechcem kôli tomu zakladať nové. Eduard ma v ponuke lepty na Dakotu DC-3/ C-47 v 1/72 na Airfix, chcem sa pustiť do Dakotu od Italery a neviem či by mi pasovali tie lepty aj na tú od Italery. Viem, že majú planžetu aj na ňu kat.c.72252 https://www.eduard.com/store/index.php? ... xtproducts , ale jedná sa mi o sadu exteriérových leptov kat.c. 72590 https://www.eduard.com/store/cs/Eduard/ ... directed=1. Vedel by mi niekto poradiť. Vopred ďakujem [-o<
Karci83

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 25 zář 2017, 10:45

Vl. Šulc - tvůj příspěvek mne překvapil, musím říci že v kladném smyslu. Máš můj obdiv, že to vidíš stejně jako spousta modelářů a neobhajuješ co nejde obhájit. Přeji hodně štěstí s hledáním nového místa a ten náš společný kamerový záznam ze soboty radši znič. (:)
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peal » 25 zář 2017, 10:50

Pokud by se ničil kamerový záznam, tak bych od pana Šulce uvítal aspoň jeho shrnutí kotle :)

A kdyby se přecejen uveřejnil, tak opakuji svou otázku z předešlých dní, a to kdy očekáváte zpracování videa a jeho publikování.
Dostavěno: Bf 110D-3 Eduard 1/48
peal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloslav » 25 zář 2017, 11:01

Vl.Šulc píše:Pánové, díky za komentáře a připomínky. Celkem vzato nemám k tomu co dodat, mohu se pod komentáře jen podepsat. Ve finále je jasné, že Top Hotel není pro naši akci vhodné místo a budeme hledat dál. Doufám, že druhý pokus bude úspěšný a najdeme prostor, v němž budeme moci pořádat E-day po další léta. Návrat do staré dobré Butovické garáže už možný není.

Díky za účast a váš podíl na akci, díky že jste přišli do Kotle a na naše prezentace, a především díky všem, kdo se zúčastnili besedy s pány Šorelem a Velcem! Ač jsem z provozu hotelu poněkud rozmrzelý, těším se na další E-day, a také se těším na další setkání s vámi na Bratislavské Plastikové zimě a na našem prosincovém Novemberfestu.

Pokud jste se v posledních dvou dnech na něco ptali, omlouvám se za neodpovězení, a dovolím si vás požádat o zopakování vašich dotazů. Díky!

Pane Šulc, co zkusit kongresové centrum. Nevím jak jsou na tom cenově, ale často je slyšet, že nemají plno.
Prostor je v Praze hafo, ale všechno je malé.
Miloslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vit » 25 zář 2017, 11:39

Pane Šulc, nevím jak probíhala a dopadla jednání s manažery hotelu, jestli jste si na závěr vzájemně roztrhali vizitky, ale já bych TopHotel do koše neházel. Jsem tu kamenován a v těžké opozici, ale místo mělo světlé stránky a většina problémů by se dala odstranit.
Světlo - modely by se mohly dát třeba do předsálí místo stánku Eduard, tam bylo světla i vzduchu dost. Nebo si můžete nechat jednorázově vyrobit LED osvětlení a máte navždy vystaráno - protože problém se světlem může být i všude jinde.
Obsluha hotelu by se mohla do příště poučit a zlepšit zásobování a servis (a ochotu).
Mohla by se otevřít šatna a nějaké další okolní salonky.
Atd...
A se smraďochama stejně nic neuděláte :grin:

Protože některé zde navrhované varianty (garáže, Kongresové centrum, mimo Prahu atd...) můžou dopadnout ještě hůř.
Život je krásnej 8-)
Vit

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marous » 25 zář 2017, 11:53

Já vím, že půjdu proti proudu, ale za náš antikvariát to byla první akce za 5 let, kde byl nákladní výtah přímo u salónku, takže to je pro nás veliké plus, osvětlení v salónku XI bylo velice dobré. Ale to je modelářům jedno, že vidí na knížky a modely prosvěcují mobily. Pokud se dodrží příští rok rozměr stolů - místo objednaných 120x80 dodal hotel 120x45, tak si uděláme směrovou šipku z velkého sálu a klidně budeme v TOP Hotelu. Ale to je názor obyčejného pobíječe much, ostatní to vidí jinak.
Samozřejmě hala rozměrů ModellBrna nebo Letňanského pavilonu pro ModelHobby by se hodila lépe. Všude se najdou nějaké chyby, a nikdy nebude spokojen každý.
Na vojenskou historii jsme tu my.....
http://antikvariat.skoda-abzeichen.eu/
Marous

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Richard Plos » 25 zář 2017, 12:30

Vit píše:Obsluha hotelu by se mohla do příště poučit a zlepšit zásobování a servis (a ochotu).

Tohle je bohužel naivní představa, protože do příštího ročníku se řadový personál v hotelu protočí tak pětkrát a personál na místech úsekových vedoucích tak dva až třikrát. Jinými slovy, tam se každým rokem začíná nanovo, včetně řešení stále stejných problémů, protože ti, se kterými jednáš po roce, nemají ánunk o tom, co bylo před rokem. Fluktuace je tam obrovská...
Richard Plos

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek A » 25 zář 2017, 12:49

Proč vlastně nevyhovovalo holešovické výstaviště, kromě toho, že si vedle udělali mejdan komunisti?
Radek A

• Odpovědět s citací

Příspěvekod losna12 » 25 zář 2017, 13:01

Co výstaviště v Letňanech?

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
losna12

• Odpovědět s citací

Příspěvekod D.MILAN » 25 zář 2017, 13:37

Musím souhlasit s Martinem Černým,,,, Jsem také rád pane Šulc že jste neobhajoval co nejde obhájit a že to bylo špatně a přiznal jste to sám ..... za to máte u mě velké + .... Jinak přeji upřímně mnoho zdaru hledání nového prostoru .... ;-I
D.MILAN

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48821 • Stránka 660 z 3255 • 1 ... 657, 658, 659, 660, 661, 662, 663 ... 3255

Zpět na Diskuse