Tak a já už mám pánové konečně posekáno. Doporučuji držet se návodu a nalepit díl C29 ke vzpěře C5 před lepením horního křídla. Vnější vzpěry stačí zapíchnout do spodního křídla a drží, takže se s nima nemusí už příliš manipulovat. Zato dolepovat C29 na hotový model je docela opruz, jak jsem měl tu čest vyzkoušet . Ostruha po jednom dni nevydržela únavu materiálu, ohnula se a praskla, takže teď má efektní kování z kousku plechu. Vzhledem k subtilnosti některých dalších vzpěr mám trochu obavu, jak bude vypadat model třeba za rok. Přikládám ještě jednu fotku, ale lepší už asi nebudou - fotím mobilem, foťák bude až na Vánoc.
Gratuluji, vypada to hodne dobre a hlavne uz to mas hotove ... No ja se k tomu dneska taky konecne odhodlal, takze spravuji, co jsem pokazil na obtiscich ...
No ale na dokonceni zitra to moc jeste nevidim ... Rozhodne s tim ale pohnu ...
Tak jsem se vecer dostal jenom k drobotine ... Mam hotove kulomety, ale fotky jsem nedelal ...
Udelam je zaraz po montazi na model ... Ale to me jeste nejakou chvilku zabere ...
To Lubos: Napad se zachovanim kousku hlavne z plastu byl genialni ... Lepilo se mi to daleko lepe, nez kdyz jsem delal Spandau na Pfalze ...
Jojo pomohlo ... A jeste mi pomohl jeden trick ale z Dragonovskeho Dr.1 Fokkera. Tam je jeden plastikovy kus, ktery ma presne vnitrni prumer tehle plechovych hlavni pro Spandau, takze stocit plech je tak jednoduche ... No a o tehle vyfikanosti jsem uz jednal i s Edikama a snad se to u novejsich stavebnic (konecne) take objevi ...
Bohuzel ne u tech, ktere jsou jiz ve vyrobe ...
No neni nad Ediky ... Fakt je to, ze jejich stavebnice nepatri k nejlevnejsim, ale kdyz srovnam jejich prodejni cenu na eBayi v DE tak stale cena v kamennych obchodech v CZ jsou naprosto pristupne ...
Ale fakt je to, ze se na vsechno divam z jineho uhlu ...
Tak mam dalsi maly progress ... Konecne se mi podarilo doplacat porty na spodni kridlo a dodelat kokpit s kulomety ...
Kazdopadne Edici vazne sedi ... Kulomety tam padnou jak ulity ...
tak sem zase posledni, vcera sem zacal delat porty na horni kridlo, ale nevim kdy je dodelam Mam nachystany vzpery na nastrikani, ale to vidim tak na vikend, vcetne gum na kolech a kulometu.