Proč ne? Figurky nějaký sežene a tu plechovou halu nemusí mít celou. Stačí to trochu pozměnit.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Este ti poradim. Na toto radsej zabudni. Usetris nervy,prachy a kus zivota. Skus radsej nieco male napr. Polna cesta a jeden pesiak. Potom nieco vecsie a tak postupne. Ja som urobil asi 20 dio az toho som 19 vyhodil. Casom som prisiel nato ze clovek ma poznat svoje hranice. Ale nic v zlom.Ved skus.
To je divné,chceš robiť diorámu podľa fotky s tým že nejde tak o budovu ale hlavne o domobranu...lenže si kúpil figúrky tankistov...takže robíš diorámu podľa fotky ale dve hlavné veci z tej fotky zmeníš?
figurky ktoré by sa mi páčili a podobali sa na domobranu som nenašiel cafeman neplánujem robit dio s 10 figurkami ale s 1 figurkou na podložke asi 8x8cm
EDIT: tak to si mal hneď napísať že jednu figúrku to si cafeman a ani nik iný nemáme ako domyslieť, je ich tam 9 či koľko takže ani nevieme poradiť s figúrkami keďže ty chceš jednu z predlohy a my budeme hádať ktorú že