raschi píše:Ale stribrna tomu Spitu taky slusi, zvlast s temi extra velikymi kokardami na kridle.
Ahoj Radime, tiez ho mam doma, ale 1/48

Robert Horáček píše:Raschi - sluší! ...jestli to nebude tim, že Spitfire vypadá dobřejakejkoliv... třeba i v tý divný růžový
Tuhle mašinu od Central Gunnery School jsem svýho času chtěl postavit. Ale nějak se pořád nemůžu odhodlat k pokusu o ten kovovej povrch... Ale jednou to přijít musí...
Martin Jursa píše:Robert Horáček píše:Raschi - sluší! ...jestli to nebude tim, že Spitfire vypadá dobřejakejkoliv... třeba i v tý divný růžový
Tuhle mašinu od Central Gunnery School jsem svýho času chtěl postavit. Ale nějak se pořád nemůžu odhodlat k pokusu o ten kovovej povrch... Ale jednou to přijít musí...
Nie je coho sa bat, tato masina nebola Natural Metal, ale bola nastriekana cela striebrenkou.
Olda Homola píše:Raschi, nádherně postavenej model, jak se ti to povedlo bez poškození pozitivního rytí?
raschi píše:Olda Homola píše:Raschi, nádherně postavenej model, jak se ti to povedlo bez poškození pozitivního rytí?
Rytí bylo poškozeno jen při lepení a tmelení polovin trupu, obnovit se dá celkem lehce přejetím skalpelem (kolem řezu se udělá val, který dobře odpovídá jemnému pozitivnímu rytí Hellerů).
Přechod křídlo-trup je co nejlépe spasovaný nasucho a potom jen protažený lepidlem, bez tmelení. Stejným způsobem jsem v poslední době dělal Hellerova Tempesta a Spitfiry I od Airfixu.
adošš píše:n![]()
emám sice co říkat,ale ty obtisky tam mohli být přilepeny lépe
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 8 návštevníků