Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotazy na Special Hobby

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 12373 • Stránka 117 z 825 • 1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 825
  • Odpovědět s citací

Re: Dotazy na Special Hobby

Příspěvekod Alfred Riedel » 26 črc 2017, 14:56

Hm, nikomu se nezavděčím. To francouzký distributor už nemluvi ani slušně, když diskutujeme, kdy bude francouzský Magistr. A taky musí vydržet. Jsem tvrdej a vím co dělám :D
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Daniel Bílek » 26 črc 2017, 17:13

Pane Riedel, chtěl jsem se zeptat, jak vypadá vývoj situace s Breguetem Bizerte na kterém děláte pro FRRom ? Je reálná šance na tento kit, respektive na to, že se dotáhne do konce?
Daniel Bílek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Hényk » 27 črc 2017, 07:37

Dane, muzu ti preposlat posledni newsletter (par dni stary) co FRROM posila predplatitelum ohledne Bizerte, ale neni tam bohuzel nic povzbudiveho. Problem je v malem poctu predplatitelu. Ne moc ruzove to vypada i s knihou, ktera mela o Bizerte vyjit. Je to skoda, ja bych model bral hned a na penize se neohlizel.
Obrázek

HKPM Prostějov
David Hényk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Daniel Bílek » 27 črc 2017, 09:17

David Hényk píše:Dane, muzu ti preposlat posledni newsletter (par dni stary) co FRROM posila predplatitelum ohledne Bizerte, ale neni tam bohuzel nic povzbudiveho. Problem je v malem poctu predplatitelu. Ne moc ruzove to vypada i s knihou, ktera mela o Bizerte vyjit. Je to skoda, ja bych model bral hned a na penize se neohlizel.

Davide, sám nevím , jestli do toho předplatného jít, respektive model bych si koupil hned, ale když vidím jak se to vyvíjí, tak jeden předplatitel navíc to asi nevytrhne. Ale lidé jako já jsou asi ten problém proč se nedaří ten projekt dotáhnout do konce :)
Daniel Bílek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Hényk » 27 črc 2017, 11:11

Ono takhle, fyzicky se předplácet nic nemusí. Žádný peníze jsem nikam neposílal, jen jsem poslal "závaznou" objednávku na dva kusy a jednu knížku. Lidi co se takto zaváží, by měli dostat nějakou slevu, buď na knihu nebo model, případně oboje, teď už si nevzpomínám. Poslední status byl něco kolem dvěstě lidí, což nebylo dost. Pokud si pamatuju tak očekávání ze strany FRROM bylo větší, ale podle mě by bylo zájemců daleko víc. Možná, a teď nechci mluvit za Special Hobby, by bylo fajn si počkat jak se bude prodávat Sunderland a podle toho odhadnout jaký bude zájem o jiný, podobně velký model. Podotýkám, že u Bizerte byly v plánu tři krabky, předválečná, Vichy a Němci amluvilo se o dvou tisících stavebnic. Díky těm větrníkům je potenciál určitě větší, ale nemám v ruce žádné data z prodeje jako má pan Riedel. Takže je to jen takové zbožné přání. Na druhou stranu když třeba vidím Valom, jaké typy teď dělají, tak se třeba časem dostane i na podobné francouzské kousky.
Obrázek

HKPM Prostějov
David Hényk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr-Pb » 28 črc 2017, 10:57

Komplet barevná schémata aktuálního přebalu Fougy Magister na našem blogu:

http://www.specialhobby.net/2017/07/sh7 ... letni.html
"Lidi jsou velký svině a všechno je to na ho.vno." - V. Havel, Audience
"Optimisté by se měli popravovat." - J.Cimrman, Dobytí Severního pólu
Petr-Pb

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 29 črc 2017, 00:58

Copak o to, obtisky na IDF Fougu by byly skoro hotový, jen chybí dodělat hebrejské popisky. Jen se obávám že bych se časově potkal s Fredym a to se mě nechce riskovat.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Hényk » 31 črc 2017, 08:40

Pane Riedel, ještě k tomu Potezu. Víte kdy se asi zhruba objeví? Né že bych neměl co lepit :lol: ale ve stavebnici bude pár věcí, které bych potřeboval na model co mám právě rozvrtaný. Tak jen orientačně, abych věděl. Děkuji.
Obrázek

HKPM Prostějov
David Hényk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Berat » 31 črc 2017, 11:17

Dobrý den, o víkendu jsem testoval pevnost vašich výlisků a musím říct, že kabinku od Buchona Movie Star spadlou na podlahu se mi podařilo kolečkovou židlí rozjet na první pokus. Není možné zakoupit překryt kabiny samostatně z nějakých náhradních dílů, prosím? Jsem z Prahy, rád si pro ni přijedu, ať je s tím co nejmíň starostí.
Berat

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hackovsky » 01 srp 2017, 09:36

Dobry den, mel bych dotaz k Viggenu a doplnkum k nemu.

Ty dily z resinu jako je sklapeci SOP a sachty si Tarangus/Maestro Model nechal delat u Vas nebo je to prace nekoho jineho? Aspon co vim, tak zebrik a podobne veci delali u Eduardu.

Diky
Hackovsky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 01 srp 2017, 18:23

Ad Bizerte: Bizerte nebude na 99,9 %. Ten projekt je nerealizovatelný, model by byl moc komplikovaný na výrobu i stavbu a bohužel Bizerte je pro většinu modelářů okrajový typ. Sunderland je a/ mnohen menší, b/ jednodušší, c/ známější d/ nabízí více kamufláží, čili je více atraktivní. V kvalitě, v jaké nyní děláme modely jsme schopni nabídnout Azuru-Frromu 3-4 menší projekty. A ty budou určitě zajímavé pro modeláře a přínosnější a bezpečnější pro Azur-Frrom.
Jak to vypadá s knihou nevím, ale pokud nevyjde, tak to bude škoda.

To D. Hényk: nejdříve na půl roku

To Martin Černý: máš tak 6-7 měsíců

To Berat: jednoduchá pomoc, na stránce www.specialhobby.eu je tlačítko reklamace (v modré liště na hlavní stránce), rozklikněte, vyplňte formulář. Pokud se Vám chce jet do H. Počernic, když přijdete ve všední den mezi 8,00-16,30, tak Vám ji dáme do ruky :wink:

To Hackovsky: resinové věci si dělali sami, leptané u Eduardů. Šachty uděláme asi i my, je to to poslední, co jsme neudělali.
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Hényk » 02 srp 2017, 11:47

Tu okrajovost typu asi každý vidí jinak a v minulosti jste vydali kousky, které byly až za hranicí okrajovosti (proto je mám skoro všechny doma :-D ), ale kámen úrazu vidím právě v tom, kam se vaše firma posunula za dobu, která uběhla od vydání těchto modelů. To prosím berte jako kompliment. Když vidím jak "mazlíte" Potez 25, je mi líto, že třeba řada Potez 63 nepřišla na řadu až dnes. Je nad slunce jasné, že pokud by jste Bizerte udělali ve stylu jako poslední modely, tak se vložené úsilí nevrátí v prodejnosti. Pro mě velká škoda. Nicméně věřím, že třeba Valom a podobné firmy, které už začaly šahat po podobných typech, časem objeví také krásu francouzských létajících člunů 8-)
No a pokud mezi těmi čtyřmi modely co uděláte místo Bizerte, bude Bloch 174 a Brequet 19, tak se máme na co těšit :-D
Každopádně nerozumím tomu neustálému optimismu, který zaznívá z těch Newsletterů co FRROm zasílá předplatitelům Bizerte. Poslední verze je "vakuformový trup plus stříkané díly". Oni to s vámi nijak nekonzultují, nebo jen tak testují co lidi na to?
Naposledy upravil David Hényk dne 02 srp 2017, 11:54, celkově upraveno 1
Obrázek

HKPM Prostějov
David Hényk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 02 srp 2017, 11:48

Na našem blogu najdete boxart pro Biber:
http://www.specialhobby.net/2017/08/sn7 ... oxart.html
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 02 srp 2017, 12:09

Ale letadlo tam i tak přesto nacpal :)
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ujík » 02 srp 2017, 13:54

Mazec ten obrázek. =D> =D> Pan Hájek prostě nezklame. [-o<
2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
ujík

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 12373 • Stránka 117 z 825 • 1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 825

Zpět na Diskuse