Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Ještě před skončením Silvestrovského DeathMatche jsem zaregistroval tuto skupinovku. Se založením stavěcího chlívečku, jsem čekal až jest-li se mě úspěšně podaří dokončit Spita. Příští týden bych se věnoval dokončení Delfína a rozmyšlení zda k Migu pořídím nějaké doplňky.
Tak jsem tento týden konečně začal něco dělat, teď se pokouším seskládat trysky. Ty od North Star nejsou momentálně k sehnání a dřív než objednám od Airesu, můžu si hrát s originálními. Uvidím jak to dopadne.
Tak jak se mě stavebnice líbila, když jsem ji koupil, tak teď jí nemůžu nějak přijít na chuť.
Pořídil jsem kokpit od Eduardu a konečně jsem jej dostal do stavu kdy jej můžu vsadit do trupu. Je to bída, vidím čím dál tím hůř, bez lupy už to nejde.
Fotku možná udělám až budu na sebe míň nasr.. . Odnesla to červeně označená část. Moc jsem to ohřál a asi se uvolnilo pnutí co tam zbylo po lisování.
Dalo by se to opravit, že by se to vyřízlo podle zelených linek a nahradilo PS destičkou. Jenže se obávám, že to rytí neudělám tak abych byl spokojený.
Letní pauza skončila. Křídlo je vypreparovaný z jinýho kusu, čil můžu pokračovat. Uvažoval jsem, že bych si udělal kopii z PU, ale katalizátor to má asi za sebou takže silikon po dvou dnech pořád lepí, takže nic nebudu riskovat.