Snažím se likvidovat rozdělané věci a stejně se mi do toho vždycky připlete něco nového. Těžko odolávám To je případ i tohodle cvrčka od eReSu. Koupil jsem ho v Prostějově v modiku a v předvánočním čase se do něj pustil. Pak zase odložil a sem tam něco udělal. Za poslední tři dny jsem to přivedl až k surfu. Zítra snad barvičky.
Kluci, bude to Španěl z války. Verze z krabičky, jen jsem musel dodělat pár věcí. Včera mi klekla baterka tak jsem nestačil vyfotit i ty úpravy. Lepí se to dobře, to zase nemůžu říct.
Koukám, že jsi odvrtal otvory/madla. A asi jsi zahloubil otvory pro křídelní vzpěry? A napínáky ze stavebnice nepoužiješ (usuzuju podle navrtání křídla)?
Na Tvých modelech se mi vždy líbí čistota stavby.
No, tak abych trochu přispíšil i s tou svou Bü-131...
Začal jsem s barvením. První nástřik H307 mě neuspokojil. Bylo to příliš tmavé ve srovnání s fotkami co mám. Podle RS by to měla být bílá, ale na fotkách jde vidět, že barva trupu a křídel je odlišná od směrovky. Popiska u originální fotografie uvádí jako hlavní barvu velmi světlou šedou Hellgrau L.40/52. Takže jsem to stříkl znovu, tentokrát H325. Teď už jsem víceméně spokojený. Ještě musím poladit pár nečistot co jsem přehlédl a budu pokračovat motorovým krytem a doplňky v barvě kovu.
Honza Knetl: Díky za pochvalu Honzo! Přesně jak píšeš, odvrtal jsem úchyty na křídlech a prohloubil otvory pro usazení vzpěr. Na jedné straně horního křídla (pravá ?)jsem ty otvory převrtával. Nemají stejnou rozteč na obou stranách a hlavní vzpěry by se ti na jedné straně nahoře lehounce sbíhaly. Operace na pět minut. Napínáky nepoužiju, neuměl bych to nalepit čistě. Jinak jsem pro Španěla musel vyrobit ty čtyři výfuky na pravé straně motorového krytu. Ve stavebnici takový kryt není, ale mašina co je v obtiscích je takhle nestandardně měla, viz. foto. Taky jsem odvrtal úchyty, nebo madla, pod výškovkou a doplnil táhla k pohyblivé části výškovky a ke směrovce. Řekl bych běžný úpravy co dělám na většině shortrunů. Mě to hlavně baví, proto si na to ani nestěžuju.
Za fotky předlohy děkuji Mojmírovi a Espaňovi. Moc se mi líbí ta společná fotka s Bu-133. Doufám, že si je jednou takhle postavím vedle sebe ve vitrínce
Pěkná stavbička, sleduju to, i když na stavebnici se mi pár věcí nelíbí - já bych si zas na dva roky zadělal problém s předělávkami. Určitě se v Brně zastavím ho okouknout v SiGu.
Sorry, jasně, v první chvíli mi to nedošlo. Vezmi ho pls na výstavku. Ty výplety budou na takovým prckovi asi porod - na napínáky mám stejnej názor, neřešil bych je. Ať se daří!
Obtisky a wash. Mohl jsem použít trochu světlejší, ale furt to bylo takový nijaký, až to nakonec vypadá blbě. No co už. Musím dokoupit všechny ty lahvičky od Ammo panel liner ať mám komplet sadu a nemusím improvizovat. Pozorný divák si asi všimne, že kódy na trupu jsou jinak na skutečné mašině. Vycházel jsem totiž z předpokladu, že označení, černá kola, bylo na obou stranách trupu na stejném místě. Předpoklad to byl mylný, což odhalil podrobnější průzkum fotek, který jsem si udělal, bohužel, až po nanesení a zaschnutí obtisků. Prokleté španělské označení. Holt tady mám ještě mezery.
Super to je, kéž bych to tak uměl. A to stínování portů a wash kolem vystupujících prvků - nádhera. Čert vem prokleté španělské označení (ten obrat mi připomíná hlášku z nějakého starého čs. filmu, ale nemůžu si vybavit - něco jako Pytlákova schovanka nebo Limonádový Joe apod.)
Marina Veneta čekatel a obdivovatel Na stole:P-40, He-162, Mosquito Hotovo: P-40 Kittyhawk Mk.III, Bf 109F-2 KPM Apolo Kopřivnice http://apolo.koprivnice.org/index.htm
No tak díky za uklidnění Ještě mi to nedalo a změřil jsem ten obtisk na trupu a on je stejně trošku větší a mezi ty zipy by se nevlezl, takže je to takový kompromis.