Zdarec, tohle jsem loni zbastlil. Na to, jaká je to fosílie, se to stavělo dobře, skoro bez tmelu. Jen je potřeba k tomu přistupovat jako k vakuformu (základní díly vyprostit z otřepů, drobné díly vyhodit). Kokpit, motor a kola jsou skreč, zbytek upraven. Doplňky jsou dva, eduardí RAF pásy a obtisky Rising decals. Chyby není potřeba přepočítávat, jsou tam všechny
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Supr to máš ! Vzpoměl jsem si na svůj modelářský pravěk. Jednou za rok, jsem vždycky všechny modely naházel do vany a pořádně osprchoval. Jednou mě napadlo že bych mohl urychlit sušení, vytáhl jsem teplomet a nechal ho běžet namířený na modely. Právě Bristolu 138 se při téhle operaci svěsilo jedno křídlo cca o 2cm. Naštěstí to bylo v době kdy jsem takovou maličkost neřešil a model šel zpátky do vitríny .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.