Pustil jsem se do "tante ju" v 1/144 od edy. Stavebnice je to pekna, jedina vec ktera ji kazi, jsou motory - ty jsou nove z profilu evergreen.
Naposledy upravil Petr Štěpaník dne 12 kvě 2007, 21:43, celkově upraveno 2
kure_melancholik píše:Ta 1/72 je jak živá jneom by to ještě chtělo trochu rozmazat vrtule na té spodní fotce
Petr Štěpaník píše:ja mam v planu RLM02, RLM 62, RLM71
Karel Pilát píše:Petr Štěpaník píše:ja mam v planu RLM02, RLM 62, RLM71
Zajímavá kombinace.
Petr Štěpaník píše:to Karelka: diky za pochvalu, "komary" a "blechy" ja rad, chystam se na "swalbinky" od edy![]()
Motory odlevat nebudu, byl to takovy pokus abych videl jak jsem to rozmeril, finalni jsou z evergreenu. Jestli ale chces, muzu poslat rozmery jednotlivych dilu, abys to nemusel vymyslet.
to matiasf: pekne fotky, dobry napad. Po prvnim letmem prohlednuti jsem si rikal "sakra kde ten clovek sehnal barevny fotky tyhle kamuflaze"![]()
co je to za stavebnici ta dvaasedmina? a jake jsi pouzil na kamuflaz barvy?
ja mam v planu RLM02, RLM 62, RLM71
Petr Štěpaník píše:to Karelka: diky za pochvalu, "komary" a "blechy" ja rad, chystam se na "swalbinky" od edy![]()
Motory odlevat nebudu, byl to takovy pokus abych videl jak jsem to rozmeril, finalni jsou z evergreenu. Jestli ale chces, muzu poslat rozmery jednotlivych dilu, abys to nemusel vymyslet.
to matiasf: pekne fotky, dobry napad. Po prvnim letmem prohlednuti jsem si rikal "sakra kde ten clovek sehnal barevny fotky tyhle kamuflaze"![]()
matiasf píše:Petr Štěpaník píše:to Karelka: diky za pochvalu, "komary" a "blechy" ja rad, chystam se na "swalbinky" od edy![]()
No este sa do tych rlm velmi nevyznam... mozes poradit ako to zistim.. na mojej 52-ke mam pouzite tieto farby od revellu (na plechovkach su cisla ) tmavozelena - 39, ciernozelena - 40, svetlomodra - 49, zlta - 24
a este ze je to stavebnica 1/72 od helleru...
Uživatelé procházející toto fórum: J!rka Votápek, ujík a 172 návštevníků