Wow .... děkuju ... Mě už to asi tak nepřijde jak do toho už pul roku koukám a vymýšlím co a jak dal. A tyhle konentáře ne jenom že potěší ale i nakopnou k další praci. Fakt dík protože já už to na tom modelu beru jako rutinu. To Chevy : S těma soutěžema se neboj. Spiš než to rozdelit na civilni a zavodni bych radsi videl rozdelit měřitka 1:12 oddelit od 1:24 a 1:20. Prijde mi to jako srovnavat v letadlech 1:72 spolecne z 1:32. Ano je pravda ze na tehle velkych potvorach je daleko vice prace ale proč by to meli odnaset na ukor ty mensi modely s kterymi se clovek taky pipla. Tot muj nazor.
Děkuju... přiznám se že byli chvíle kdy jsem na ni neměl vůbec chuť ale jen tak neco nevzdavam a tak to takhle pokračuje dál. A na druhou stranu uz ted vim ze az tohole macka dodělám tak si s chuti střihnu nějakého toho prcka ...
Sice teď makám non stop i víkendy ale nějaký čas na relax se našel. Tak poslední drátkování, dodělaný volant (dva dny jsem se s ním s...l, hrozný vymaskovat kolečko o průměru 4,5mm , pro někoho pohoda ,u mě porod. ), v kokpitu ještě chybí dodělat řadička, teď prijdou na řadu chladiče a dekály, stále ještě čekám na masky z plotru tak se alespoň tímhle zabavím. No a nakonec odzkoušeno zadní křídlo na sucho a zdá se že vidím už nejaké světlo na konci tunelu. A protože Rolfi pořád chce více fotek tak jsem udělal pár detailovek z kablikovačky.