Pokud se nepletu , tak ruský(sovětský) T-72A odpovídá plusminus našim prvním T-72 . Mám pětatřicetinu od Zvezdy a co si pautuju z vojny (no jo, je to 25 let) tak našim dvaasedmdesátkám vcelku odpovídá.
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
V Modeláři č.1-5/2015 vycházely články o našich T72 a vše podstatné bylo napsáno. Ale záleží, jak moc chce kolega zachytit věrnost tanku. Jen prvních 31 tanků bylo z Ruské výroby, pak se už vyráběly v ČSSR. Já stavěl zakázkově Tamiyu pro kolegu, který s tím jezdil na vojně a po předání mě zavalil poznatky o rozdílnosti, že jsem až koukal. Sice drobnosti, ale ...
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn „Zlu k vítězství stačí, když dobří lidé nedělají nic."
V Martine som mal T72 M,ale len do chvile,ked ich poslali do Levic,a nam dali tie ich stare hajtre...Tie,na ktore robi vezu SKP.91-93 boli roky,co som sluzil,ale zeby som teraz vysypal rozdiely medzi modelom a realitou.....Ak mas moznost,skus navstivit kasarne,kde ich mate a omrkni si rozdieli nazivo.Popripade publikacia WWP.