Muj první letošní dodělaný model. Doplňky jen kola, pitotky, raketomety, zbytek včetně dekálů je krabice. Stavba byla v pohodě. Jen už to nebyla taková pohoda jako jejich Su-7. Hlavně hodně mělké rytí na trupu, tam bylo nutno vše projet jehlou a složitá montáž křídla. Tam je hlavní udržet geometrii všech aerodin. hřebenů, závěsníků a taky samotných pohyblivých částí, které v zavřené poloze byly moc těsné a roztahovaly tu pevnou část. Takže přesné lícování dalo zabrat. Ale na křídle rytí bylo ok. Slepení podsestav nebyl žádný problém a opět bez tmelu viewtopic.php?f=57&t=108360
Pěkně čistě postavený kousek. Když porovnávám s fotkama ze stavby, zdá se mi že ztratil asi vrstvama laku svůj "přírodní duralový šmrnc" což je škoda. Proto bych se i zeptal co za barvy a laky je zde použito. Takto na fotkách působí už spíše jako s hliníkovým nátěrem. Onýtováním by to taky jistě ještě trošku více ožilo, ale nic to nemění na tom, že je to pěkný kousek.
Stříbrná, má své odpůrce a nebo zaryté příznivce. Je to tak. Stříbrná letadla obecně pro mne maj jakési kouzlo/čaro. U studenoválečných letadel je to pro mne podobné. Jen znázornit to věrně je ořech. Ale súček přibude určitě a tak bude mezi kamuflovanýma vypadat výjimečně Povrch se fakt utlumil jednak tím washem, pak i lakem, ale nejvíc úpravou fotek. Naživo to není taková jednolitá hmota. Pánové modeláři dík za shlédnutí!