Silvestrovská úloha nebola splnená a tak som si zbalil svojich pár švestiek a presunul som to celé do rozostavaného. Otázka znie ako mi to ešte bude dlho trvať...ja pevne verím, že nie dlho pre objasnenie predchádzajúci postup sa nachádza zde - stačí kliknúť
Dnešný postup pozostával z doplnenia odrenín, začiatku patinovania spodku a taktiež som strekol aj vrtuľku
Zatím supr , nemá smysl takový model zazdít kvůli termínu. Jinak na tu vrtuli bacha. Omlátil jsem podobně vrtuli před časem na svém prvním spitu a dostal jsem za uši. Vrtule totiž byla dřevěná, jenom s okovanou náběžnou hranou (aspoň teda u VIII, IX, XVI). Netuším jestli to třeba pětky neměly jinak .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Ďakujem chalani Dušan má pravdu. Dnes som po tom pátral aby som neurobil chybu a vrtule na tomto stroji resp Mk.V boli kovové. Pre istotu som si to potvrdil z dvoch zdrojov. Ale ďakujem za postreh
Teda Štefane Vy jste fakt borec. Jste tady asi jedinej kdo tady na to má opravdu koule a umí to ! Už jsem si založil slošku s Vašim jménem a ukládám si tam Vaše modely pro inspiraci. Děkuji !