Jj díky za info .. teď jen přemýšlím jakou je vemu barvou. Uz jsem je zatmelil a zitra jdou do surfu. Sponky uz na nich taky mam. A ted mi ještě někdo řeknete podle těch fotek jakou maji mit ty tlumiče dole barvu ? Střibrna nebo zlata ?
Zdravím Hanzi... já bych byl pro zlatou titanovou. Nebo zlatou, stříbrná to nebude. Jinak ten Alclad na ty výfuky je takový hnědočerný. U starých aut působí věrohodně.
Děkuju za rady. Po tom Alkadu se zkusim nekde poohlednout. Sice jsem s nim nikdy nedelal ale urcite se bude hodit i na dalši modely. Zatim dělam jenom s Gunze C a Extrem Metal od AK. Na ty tlumiče dam tu zlatou titanovou tu AK v Extremu vyrabeji ( mam uz celou tu jejich radu a tenhle motor je delany jenom AK Extrem ) .
To je naprosto dokonalý, co se dá všechno na takhle velkým modelu udělat. Pomalu začínám přemýšlet, že bych pořídil něco takovýho. Kdyby dělali nějakou starou ameriku....
Na aukru je ikonická Vette Sting Ray 1965, 1:8. Předloha je běžně kolem 45.000 doláčů, tady za mrzkých 2.590,-Kč ( asi silná měna) ... koukám na ní už docela dlouho ...