Vlado, ten obrazok je nadherny Najviac sa mi paci ten cierny leskly predok - tam sa Ti hra svetla s tiena fakt vydarila ako na skutocnej. A na PZ som zistil pri inych Tvojich obrazkoch, ze tie nity nazivo nevyzeraju tam vyrazne, ako na fotke. Takze este raz poklona
Milan, som rad, ze si spokojny...a to si este nevidel original ! Mas tam aj cervenohnedu zakladovku okolo odrenin, podla realii ! Inak nekreslil som kruhovu antenu radiokompasu, pretoze tato konkretna masina ju nemala!
Naposledy upravil Martinicky Vladimir dne 11 pro 2016, 12:12, celkově upraveno 1
Michal diky za koment ! A kde som bol ja na PZ, ked si neviem spomenut , ze sme spolu rozpravali ?! Ano, mas pravdu, ze to nitovanie v skutocnosti nie je tak vyrazne !
Vlado, kde si bol neviem, asi trochu duchom nepritomny. Hned zo zaciatku som Ta prisiel pozdravit akoze zdravim Trnavu, potom som Ti pripomenul co robim tu na MF. Tvaril si sa, ze vies o koho ide. A potom sme sa stretli este pri lodickach, ked si tam bol s Milanom Kuliffayom EDIT: opravene meno
Naposledy upravil 66misos dne 11 pro 2016, 15:11, celkově upraveno 1
Jezismariiia, Michal mas pravdu...prepac ! Presne tak, ako pises, to bolo ! Hlava moja derava ...ale co by si uz odo mna chcel, ked vo februari budem mat 65. rokov ...Michal, Milanom Kuliffajom...
Milan, Ty si ale promtny! Som rad, ze moje kresby maju tu cest visiet v Tvojej pracovni, ktora je paradna...hlavne sa mi paci ten efekt modelov, ktore su vidiet jak z boku, tak i z nadhladu! Dakujem za prianie, a tak isto ti prajem v Novom roku vela spickovych modelov a oceneni za ne!!!