Carlos, to si robíš srandu? Ak to má Kamov dávno vyriešené na Ka-31 tak na Ka-52 to nebudú schopní urobiť? Neviem dokonca, či to aj nie sú totožné rotory...
Vidim a vim, že rodina 27 a spol má dávno skládací rotory, jen jsem neviděl složenej rotor na 52K jinej než na prototypu, klidně si mě přejmenujte na Tomáš Nevěřící Prostě bych se nedivil, že to nemaj dostatečně vyzkoušený, tak tam prostě nechali standartní rotory z 52, nic víc..... A na tý fotce z Kuzněcova je to i vidět, že ty kořeny listů jsou jiné než na fotkách toho složenýho a hlavně neřikejte, že to nevidíte
Naposledy upravil CARLOS CHECA dne 12 pro 2016, 18:32, celkově upraveno 1
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
Nechcem sa prieť... ale keďže boli tie vrtulníky na Kuznecov naložené a neboli celý čas na hornej palube, tak je snáď veľký predpoklad, že boli v hangári lode so zloženými listami. Že nie sú priamo z paluby fotky so zloženými listami Ka-52K môže byť aj náhoda.
Krátká videa na téma Ka-52 operujících z paluby Kuznětcova: zde, zde, popis, palubní varianta by měla být vybavena modifikovaným rotorem s využitím elastomerů v upevnění listů rotoru.
Já neřeším co kdo kde napsal, já řeším to co vidím, vkládám fotku rotoru Ka-50/52 a fotku toho z Kuzněcova! Jsou prakticky totožné ! Ten skládací rotor vypadá docela jinak
Přílohy
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
Pánové, CARLOS CHECA má pravdu a odpověď máte i o několik stránek nazpátek. Stroje Ka-52 (nemohu tvrdit, že se jedná o verzi K) nemají skládací rotor. Důkazem jsou fotografie a také video kde je z hangáru vytahován stroj který nemá složené listy. Nejspíše je tomu tak, že u skládacích listů není vyřešeno jejich odstřelení při katapultáži.