Naposledy upravil pablooo dne 08 pro 2016, 21:46, celkově upraveno 1
Sc3r0 píše:Mě se líbí moc, pěkná předloha, a ten omšelý povrch je fakt luxusně zpracovanýJen na ty pneumatiky bych přidal nějakou patinu, stopy po začínajícím mechu nebo tak něco... Zajdi mrknout někam do JZD...
BraňoHerain píše:Možno si to mal spraviť radšej takto nejak. Tá tvoja mi skôr príde ako odstavená niekde na JRD
Gloton píše:Model moc pěknej.......ale ten tvůj popisek..... "niekde v Líbyi, medzi handernými hlavami.."![]()
Tos mě dostal.....mě k tomu vůbec nesedí to javorový listí popadaný kolem Dany někde v Libyi nedaleko pouště![]()
Tedy takto na fotkách mi to připadá jako javorové listí.....nebo něco podobného.....ale Líbyi to mě neevokuje vůbec.
To jen že mě to tak hned trklo do očí.....ta Líbye a to listí.....
Ale jinak model mooooc pěknej
Andrej_Sk píše:model krasnyyy !!!!![]()
![]()
to javorove listie je nieco ako ovocie po prichode zapadnej demokracie a blahobytu![]()
sarkoziho listy
irony off
Renda píše:Asi budu jeden z mála, kterému se model a jeho ztvárnění nelíbí.
O mě je známo, že nemám rád nelogicky opotřebované modely bojových vozidel. Toto je jeden z nich. Už při prvním pohledu mě do očí bijí ty orezlé plochy a zesvětlená kola.
Přitom na Google se dá najít mnoho foto odstavených Iráckých Dan. Ani jedna není takto rezavá - když už tak jen krytky nábojů kol, madla, panty. Nátěr působí celistvě.
Ty listy už je jen to poslední.
Jako rozhodčí bych asi hodně ubral na hodnocení.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník