recepty: https://www.domacakuchyna.sk
sanyo píše:Keďže som sa stal "tichým spoločníkom" tejto skupinovky, mám otázočku k B-17G od revellu. priehľadné bočné panely dolepované v sekcii bombometčíka farbiť interiérovkou z vnútornej strany, alebo vonkajšej?
sanyo píše:jj zabudol som - 1/72. Trochu sa bojím tej hrúbky plastu, keď sa na ňom skombinujú vonkajšia a vnútorná vrstva farby či to nebude robiť blbosti s okienkami.
EDIT: tak som to skúsil, vypadá to sľubne, ďakujem za radu.
Jarda_Kral píše:misak58 píše:Jarda_Kral píše:Dnes horní poloviny křídel
Jardo ! nebude to nekonečný seriál "ordinace v růžové zahradě" ? doufám
Co třeba srazit ta nemožně vystouplá žebra na křidélkách a výškovkách? A nebo správně dotvarovat výdechy za motorovými gondolami?
No to doufám, že nebude. Ale nechce se mi pro každou další zakládat zvlášť témaChvilku to bude monotoní do doby než začnu barvit....
![]()
Memphis Belle měla ty zaoblené? Jo díval jsem se právě na fotky na předešlých stranách. Určitě křídéka ještě zbrousím. Také se mi to moc nelíbí.
Ještě dotaz. B-17F měla formační světla take jako pozdější G? Na výškovkách a horní straně hřbetu?
sanyo píše:Keďže som sa stal "tichým spoločníkom" tejto skupinovky, mám otázočku k B-17G od revellu. priehľadné bočné panely dolepované v sekcii bombometčíka farbiť interiérovkou z vnútornej strany, alebo vonkajšej?
misak58 píše:sanyo píše:Keďže som sa stal "tichým spoločníkom" tejto skupinovky, mám otázočku k B-17G od revellu. priehľadné bočné panely dolepované v sekcii bombometčíka farbiť interiérovkou z vnútornej strany, alebo vonkajšej?
Nebarvit interiérovkou ale NMF, většina B 17 G měla vnitřek vyjma pilotní kabiny NMF, tedy hliník!
Jarda_Kral píše:Ty brďo tak přístrojovka je super. 1/72. Hustý. Já mám problemy udělat detail ve čtvrtce a ty tam máš I táhla.... hustý.
Jarda_Kral píše:Znáte to kobercožrout je potvora
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků