Olda Homola píše:to máš pravdu, že vlákno dělá "psí kusy" - ono je důležité jej dát do důlku a zapřít si pinzetu, abys mohl druhou rukou kápnout lepidlo bez toho, aniž by to někam "ustřelilo"
Další věc, musíš napínat vlákno až za pinzetou, abys tam neměl pnutí (tah).
Tu metodu "durch" křídlem jsem kdysi zkoušel u WHIF fokkera, ale nedařilo se mi uspokojivě oříznout vlákna s povrchem křídla, vždycky mi trochu vystupovaly nad.
Myslím si, že ta mnou popisovaná druhá metoda s těmi leptanými napínáky bude mnohem příjemnější a efektivnější,protože napínák má leptaný "čudlík" na zasunutí do otvoru a neměl by se z podstaty věci kroutit, ale to uvidíme, až to vyzkouším.
Vladimir Kafka píše:
a Oldo nechapu proc mi vykas (esli je to teda vykani a neoslovujes me a Davida kolektivne pluralem, jsi pokud vim starsi nez ja a uz jsme se v realu i bavili a tykali si. pokud je to ale tvoje preference, omlouvam se za neomalenost a budu ti vykat taky (anebo klidne i onikat)
Vladimir Kafka píše:ja uz ziletkama rezu skoro vsechno, takhle jemne a ostre a hlavne rovne, ne klinovite ostri, nema zadny skalpel.
jinak uz ve vsem David odpovedel za me.
horni kridlo je usazene. vyslo mi nakonec s podobnym podivnym uhlem nabezky horniho kridla jako Davidovi. no aspon na vystavce ty modely vedle sebe nebudou vypadat blbe. drzim basu
flicky na fotce je spatne rozetreny wash, jeste dotru, neni zaschly.
Fury ma 6 vypletu uz jen mezi trupovymi vzperami!! ty jsem musel vlepit pred usazovanim horniho kridla a opatrne provliknout behem lepeni - jinak uz bych se tam pinzetou nedostal. jeste nejsou utazene a vlepene do horniho kridla.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 156 návštevníků