Nádherná predloha... skrátka moje detstvo. Každý deň stál za potravinami a vykladal tovar, do krčmy z neho gúlali sudy z pivom... na tú vyprašivenú zelenú alebo bordovú farbu sa neda zabudnúť.
Jelikož se ke mně,po dlouhé době dostaly fotky detailně rozfoceného Romana 6x4,nemám už výmluvu proč na něm nepokračovat dál......konečně jsem se dozvěděl jak vlastně vypadají poloosy mimo nápravnici.... tak pomalu a jistě loulám první nápravu a myslím,že to v rámci možností půjde....chybí na ní ještě dost,ale nějaký základy už to chytá.....
Ja jsem nerikal, ze to nepujde. Ja jsem rikal, ze je to slozity... a navic ta napravnice u tech tezsich rad je kovana a ve tvaru "U" profilu, takze z modelovy napravy by nezbylo vubec nic, kdyby to mel clovek delat podle skutecnosti.
Tak mám po Patláku,hotový zadní nápravy.....začnu pomalu skládat rám,a ač jsem moc nechtěl,pokusím se vystrouhat motor,ale to bude běh na dlouhou trať.....
Napravy vypadaji perfektne. Moc se tesim na cely auto. Co se tyce motoru, tak drzim palce, sam jsem zvedavej kolik casu zabere stavba meho sestivalce pro trambus. Radek
Jouda píše:Hlavně ty nápravy vypadají v reálu daleko líp než na fotkách,je to prostě paráda,ale to jsem ti říkal už na patláku.....
jj pravdu díš. Cábovi jsem koukal neustále přez rameno (seděl jsem vedle něj) a bez toho červenohnědého primeru to vypadalo 1000x líp. Bylo vidět, co všechno tam Cába dodělával a s jakou lehkostí.