tak já už mám spodní křídla nachystaný pod porty, tak je tam snad dneska nahulákám a pak dodám fotky (teda až zaretušuju ty ostatní prasárny co sem tam nadělal )
Nazdar chlapi, tak já už jsem dneska dokončil stěhování a tudíž jsem za poslední týden neudělal nic a nevím, kdy se k tomu zase dostanu. Takže počítejte s tím, že vás budu nyní jenom z povzdálí sledovat a prudit
2 Petr Prazak: Tak dopis mi dnes dosel kupodivu lozenge jsou v poradku, takze je jdu hned zprznit ... Krize pro tebe jsem posilal vcera, by jsi je mohl mit zitra nebo ve ctvrtek ve sve poste ...
Tak vcera jsem polozil lozenge na trup ... Ale ejhle, ustrihl jsem je moc a po naneseni jinych dekalu na trup mi jaksi schazi cca 5 mm aby to vypadalo ... Skoda, ze Edici ve sve dokonalosti nenahodili na dekaly rysky, kde se maji zkratit ... No coz, tak tam dekaly pridam ... Nastesti jsem tentokrate zadny nepodelala ...
Hele neprudis (ani jako spravny prazak ), ale nektere veci se musi proste dohadovat drive ...
Mimochodem, ja taky sbiram odvahu a hlavne silu konecne dorazit Fokkrika do konce ... Nejak mi ty moje problemy a prace vzaly veskerou silu a naladu ...
já jsem prosím také rozpracován na více místech, ale vždy mírně pokročím nicméně jdu dnech chlastat, tak nevim kdy se na něj zase vrhnu, nebo na něj vrhnu
Pánové, cítím s vámi. Nicméně já jsem dneska zabojoval a už se blížím k cíli Překvapivě jsem musel vzpěry C9,C15 o dva milimetry zkrátit, ale křídlo nakonec sedí. Zbývá ještě drobotina na křídla a trocha patiny.
Hezky ... Dobre jsi zabodovat...
Jeste by to chtelo ale kvalitnejsi fotky ...
No ja budu bojovat o vikendu ... Uz i zena uznava, ze bych to mel dodelat ... No tak snad nebudu tolik makat do prace a bych to neudelal ...