mě se ty svary líbí i tak. Jinak musím říct, že mě s tím Tvým Wolfem neskutečně nahlodáváš na tu moji dvanáctinu Lotusu 49, ale potom, jak se z Modeny stal "projekt katastrofa", tak s tím spíš ještě počkám. Buďto dodělám to beanovo Mini (to nejspíš, protože už mě začíná s..t ten pohled na tu jeho nedokončenou kastli a rozložený vnitřnosti v krabici) nebo se pustím do tý Californie, co jsem dostal od bráchy.
Díky kluci za komentáře a vaše názory. S těmi sváramy se ještě pokusím něco udělat. Uvidím jak to bude vypadat po surfu. Jinak jak se tak morduji s těma leptanejma pedálama tak už jsem musel něco poskládat aby to trochu poporostlo. Takže jsem dal do kupy přední zavěšení.
Díky, díky .... Do garáže to klidně vemu. Přesně tak. Je to sice piplačka a stavba proste trva dele ale o to kdyz pak aspoň něco naroste tak má člověk větši radost uz jenom treba z toho zaveseni které stejne jestě budu detailovat.
Děkuji kluci. Však u tebe Milanko se nemůžu vynadívat na tu čistotu. I když ti tam nic nekomentuji tak pravidelně navštěvuji a zatim mi z toho padá brada dolu. Jordy omrkneš v "Garáži".
No budu rad za každý názor co mi k tomu povite. Protože tuhle stavbu beru fakt jenom jako jestli to dokážu postvit v koukatelne úrovni. Protože už mám další dvě dvanáctiny v kitníku.
Hezky se ti to klube Johny. Jenom bych ještě mrknul na ramena nápravy, jsou tam prohlubně. A jako tip bych to spíš zbrousil, než tmelil, ale tak, jako tak to určo ještě polaď.