Já tu skáču rádostí, že jsem se po 14 dnech dokopal k očištění a slepení dvou blbejch náprav a ten praštěnej opravář mašinek mezitím stihne celou korbu..... Svět není spravedlivej......
Ta kočka je porcelánová? .Budu muset zamakat,tahle Tatra vypadá hodně dobře . Jinak včera jsem ji vzal s sebou na zahradu.Vyndal jsem z bedny podvozek a táta co seděl na druhé straně stolu vykřikl "ty vole,to je moje Tatra"! Jak jsi to udělal?"Je to teda dobrý,poznal to a já můžu klidně dělat dál .PAvel
Pavle to co ti rekl tata je ta nejvetsi poklona jake se tve modelarine mohlo dostat.chtel bych tohle jednou dokazat taky ale nevim jestli na to mam koule.chtel bych totiz svemu tatovi postavit zetora-kopytaka se kterym jezdil v JZD.skvelej model uz na svete je jen ho ja musim koupit a postavit.navic jsem si vzpomel na jeste jedno oceneni tve prace a to byl asi stejne emotivni vykrik od znameho kdyz jsem mu predal k narozkam tebou postavenou T-55.pred tvim modelarskym umem hluboce smekam.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard