Tak jsem se nadýchnul při rozjezdu.... odřízl původní pedály.....a zjistil,že momentálně na práci s leptama nějak nemám Takže Spitfajr bude čistá krabička. Ale náhodou sem našel nějaé "szachownice",tak výsledkam by mohl být polský stroj v trojbarevce z "Kampanii wrześniowej"....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Asi jsem se nakazil "šnekoidiózou" nebo mě kousnul brouk nedělák...nevím....
Na lepty jsem rezignoval , tak jsem je aspoň prohnal kopírkou a použil poutací pásy. Palubní deska je dekál z krabice a do zavřeného kokpitu bude stačit. Ještě ale průběžně dumám,jaké barvy tomu dám na kabát.....zajímajícně vypadá i těsně předválečný holanďan....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Bakelitová sedačka změněna na plechovou,polstrování na zádech jsem nechal hnědé..... Ještě teda doplním břišní popruhy....hrubý drak už je hotový.... A z jiných Spitfajrů jsem krapet pohnul s "Bublinou 16- Fidorka" ... ta by měla (rád bych to stihnul) 4.6. na Zlínkitu vytvořit protiváhu "pivní letce"....i když kvalitou určitě ne...to vím
Přílohy
Dlouho dlouho jsem se k modelu nedostal...no , dnes jsem urval hodinku a vymaskoval.... asi budu muset přetmelit spoj čelního štítku s trupem - škvíra velká,nehezká
Přílohy
Tak zatím to jde.... Opravil jsem pár strženinek hnědé,fouknul hliníkovou na spodek..... Můžu jít do laku a dekálovat.... Foceno na balkóně,kam prosvítalo slunko. Pro zájemce: barvy Agama lihové B1M, B2M a 46Me. Stříkáno přes masky z Tamiya pásky dělané od ruky podle Airfixího návodu.
Přílohy
První dekály (marking) jsou na místě , po hypersolové lázni sedly hezky. A ano, vím, mělo by být na křídle spíš "S 22" ale vhodné "S" nemám. Doplnit popisky a chodníčky, zalakovat, trošku té patiny, dolepit droboť (podvozek, vrtule a tak .... )
P.S. bílý flek na levém křidélku je vlastní blbost - steklo tam trochu hypersolu a než sem ho setřel,tak barva povolila.... žádná trága
Přílohy