Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Ferrari F40 LeMans - Fujimi 1/24 - prodej

Cars and bikes
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Ferrari F40 LeMans - Fujimi 1/24 - prodej

Příspěvekod reJI » 20 dub 2007, 07:56

originál zabalené / obsahuje 3 rámečky dílů - šedýa červený plastik / 1 rámeček s okny a světly / chromované disky kol / karoserie - červený plastik / 2x fotolepty / cena 850,- Kč
Přílohy
12207 Ferrari F40 LM_PE 2.JPG
12207 Ferrari F40 LM_PE 1.JPG
12207 Ferrari F40 LM.JPG
12207 Ferrari F40 LM.JPG (11.41 KiB) Zobrazeno 2314 krát
reJI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 20 dub 2007, 11:16

Asi jsem tupej, ale vždy jsem si myslel že od toho tu je jistá kolonka, ale koukám že si ji nevšimlo víc lidí...

http://www.modelforum.cz/index.php?f=16
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Šuma » 20 dub 2007, 11:22

Jirka Pokorný píše:Asi jsem tupej, ale vždy jsem si myslel že od toho tu je jistá kolonka, ale koukám že si ji nevšimlo víc lidí...

Jirko, kdysy jsme se dohodli, že těchto inzerátů je míň jak letadel a techniky a zapadly by.... proto tolerance tady.....
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 20 dub 2007, 11:24

Já myslím že nezapadly.
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 20 dub 2007, 11:40

moje Xsara tam zapadla úplně :cry: :cry:
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filda » 20 dub 2007, 16:10

Za tu cenu řekl bych skvělá koupě ;-I . V jakém obchodě si tak učiinil?
Filip ,,Filda'' Šlajer
Ať žije štětečková galaxie!
Filda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Sláva » 20 dub 2007, 16:28

Filda píše:Za tu cenu řekl bych skvělá koupě ;-I . V jakém obchodě si tak učiinil?

Myslím že prodává...

Koudy píše:moje Xsara tam zapadla úplně :cry: :cry:

Dám ti dvacku, když už se o ní nezmíníš :-D
Tiger I Initial, Marder III
Sláva

• Odpovědět s citací

Příspěvekod reJI » 20 dub 2007, 18:14

Sumak píše:
Jirka Pokorný píše:Asi jsem tupej, ale vždy jsem si myslel že od toho tu je jistá kolonka, ale koukám že si ji nevšimlo víc lidí...

Jirko, kdysy jsme se dohodli, že těchto inzerátů je míň jak letadel a techniky a zapadly by.... proto tolerance tady.....

Díky za podporu... budu si to pamatovat... [-o< stejně tak jako toho rejpala... :?
reJI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mara440 » 21 dub 2007, 07:55

Také si myslím,že to s těmi prodeji tady nevadí.V té hromadě letadel a bojovky se občas nějaké to auto opravdu ztrácí.Moje auta tam byly měsíc,než si jich někdo všiml a nakonec je koupil kamarád,který je sháněl a podíval se do rubriky vlastně jen náhodou.Ne že bych byl líný hledat,ale takhle je to myslím přehlednější a o prodávaném modelu se dá i podiskutovat.
Když už je v rubrice Auto-Moto kolonka Novinky a Diskuse,proč neudělat i Koupím-Prodám.Ať se pak prodávající sám rozhodne,jestli dá model sem nebo do rubriky Prodám na tomhle foru.Nebo popřípadě do obojí(i pro ty,co chodí pouze na inzerci a ne na diskuse).Je potom zbytečné se tady dohadovat.Forum je tady od toho,aby jsme si občas pomohli nebo poradili a ne se dohadovali kvůli pár špatně zařazeným příspěvkům.
Je to můj názor a třeba se mnou budete nesouhlasit(hádat se nebudu :D :D ),ale to ať posoudí sami moderátoři.
Mara440

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 23 dub 2007, 05:59

Hold jsem asi nechápavej debil. Doposud jsem si myslel, že když už existuje rubrika koupím - prodám je zbytečné zákládat novou. Já mám hold ve zvyku prolézat i další rubriky tohoto fóra kde občas objevím něco zajímavého, čímž ale asi dělám něco špatně. Moje snaha nebyla se o čemkoliv dohadovat, pouze jsem jen chtěl upozornit, že toto forum nekončí kolonkou Galerie modelů. Ovšem jestli jsem se tím kohokoliv dotkun, tak se tímto omlouvám!
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aress » 23 dub 2007, 08:58

Nějakej "chytlavej" při pondělku,ne? :mrgreen:

...a to na Modelmanii porad vykřikoval že je prej splachovací a jen tak neco ho nerozhodí 8)
Aress

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 23 dub 2007, 09:28

Ale to ne, jen jsem se nad sebou zamyslel...
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mara440 » 23 dub 2007, 12:01

To Jirka Pokorný:
Nikoho jsi se chlape nedotknul ani nikdo neříká,že jsi nechápavej debil.Jen jsem reagoval na to,že si už pár lidí postěžovalo na velký nepoměr prodeje aut oproti technice a letadlům.Já osobně prolézám také toto forum celé a nemyslím si,že dělám něco špatně.S tou prodejní rubrikou to byl pouze nápad,který jsem sem dal k posouzení a NE útok na tebe.Holt je i pár lidí,kteří shání nějaké auto,kouknou jen do Galerie a dál se neobtěžují hledat.
Chtěl jsem tímto jen takovým vyjít vstříc,i když je to jejich problém,že se jim nechce hledat po celém foru.
Doufám,že tě moje odpověď opět nenastartuje a už vůbec nechci,aby jsi se tady někomu omlouval.Opakuji,byl to jen NÁPAD!
Zatím ahoj.
Mára
Mara440

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 23 dub 2007, 12:28

Mara440 píše:To Jirka Pokorný:
Nikoho jsi se chlape nedotknul ani nikdo neříká,že jsi nechápavej debil.Jen jsem reagoval na to,že si už pár lidí postěžovalo na velký nepoměr prodeje aut oproti technice a letadlům.Já osobně prolézám také toto forum celé a nemyslím si,že dělám něco špatně.S tou prodejní rubrikou to byl pouze nápad,který jsem sem dal k posouzení a NE útok na tebe.Holt je i pár lidí,kteří shání nějaké auto,kouknou jen do Galerie a dál se neobtěžují hledat.
Chtěl jsem tímto jen takovým vyjít vstříc,i když je to jejich problém,že se jim nechce hledat po celém foru.
Doufám,že tě moje odpověď opět nenastartuje a už vůbec nechci,aby jsi se tady někomu omlouval.Opakuji,byl to jen NÁPAD!
Zatím ahoj.
Mára

Já taky neříkal, že mě někdo označil za inteligenčně nižší rasu ani to neberu jako útok na svoji osobu, to jsem se označil sám :grin: . Jen znovu opakuji, že mi přijde zbytečné zde zakládat příspěvky o prodeji, když je na to celá kolonka, a pokud bych měl pocit, že by to tam zapadlo, tak není nic jednoduššího, jako do Auto - moto v příspěvku Diskuze, do kterého stejně koukáme všichni dát odkaz prodám: a patřičnou adresu. Koneckonců se může stát, že to zaujme i někoho, kdo kupříkladu staví tanky a občas zabrousí do něčeho jiného a jinak do Auto - moto nekouká. Ono to třídění má něco do sebe... Koneckonců díky kolonce Prodám jsem rozšířil svoji sbírku aut.
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mara440 » 23 dub 2007, 12:42

Já vim,že je to zbytečné dávat sem tu kolonku dvakrát.Jen jsem to chtěl udělat pro nás automodeláře přehlednější.
Ale s těma odkazama do diskuse je to taky dobrý nápad.Ostatně to budu za chvíly potřebovat,chci se pár modelů zbavit . :-D
Mara440

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Auto-Moto