Kamarádi,moc vám děkuji za ocenění vašich klubů,nesmírně si toho vážím Jinak máme pro vás modeláře nachystán takový tzv.špek....nejenom že Janko Moravčík bude dělat workshop,ale vy sami uděláte radost jednomu z vás a poskládáte model v limitu 15min na jednoho modeláře konkrétně jsme vybrali Panthera 1/72.Vámi zvolený soutěžící jej pak dostane s pamětním listem podepsaným všemi zůčastněnými lepiči (konec konců kdo se může pochlubit tím že má model slepený třeba od 15 modelářů ) Těšíme se na vás a čusky v sobotu....kéž počasí přeje a všichni si to užijeme
Ahojky všem,tak se nám pomaličku blíží konec el.registrace,takže pokud jste se už rozhodli že k nám zavítáte a doposud nejste přihlášení,moc vás prosím učiňte tak,páč i když samozřejmě se můžete registrovat na místě,tak vzhledem k okolnostem že nám z rodinných důvodů odpadli lidé,může se stát že pak budete muset mít chvilku strpení při přihlašování za což se již předem omlouvám....Těším se na všechny z vás a doufám že se vám u nás bude líbit a užijete si jak Panzershow,tak i doprovodných akcí včetně Militaryday
Ahojky chlapi( a dívky),moc se na všechny těším....modely budeme vzhledem k dálkám z jakých přijedete přijímat až do 10.30hod Přeji vám všem pohodovou a šťastnou cestu do Návsí a snad mě to horko,stres a mých 6 dětí do zítřka nepoloží
Děkuji všem za přihlášené modely,kdo se nepřihlásil má tu možnost ještě zítra na místě.Jinak máme přihlášených 204 modelů od modelářů ze Slovenska,Česka,Polska a Maďarska........všem veliká poklona Ahojky zítra v Návsí
A ještě jeden tip na výstavu amerických aut Detroit v Ostravě na černé louce ,která je otevřená denně od 10-18hod.Zde odkaz:http://www.detroit-ostrava.cz/index.html Samozřejmě vás i zároveň zvu na Militaryday cca 1km od Panzershow
Zdravím, Kopřivnická výprava dorazila v pohodě zpět domů.. Soutěž jsem si i letos hodně užil, načerpal jsem inspiraci snad ze všech modelů, které byly vystavené, skouknul jsem Military Day a opět jsem se setkal s některými skvělými kolegy - modeláři.. Tak doufám, že se zas i příští rok všichni uvidíme...
http://www.kitshow.cz Kit Show Kopřivnice je na FACEBOOKu, ale i TWITTERu. Rozestavěno - RQ-4 Global Hawk, 1/72 Beskyd Model Kit Show, Kopřivnice -11. - 12. 5. 2019
Děkuji za nádhernou akci (jako vlastně každoročně), kterou tak trochu kazilo až přílišné vedro - a to jsem tekutiny doplňoval jak o závod... A tady je pár pokusů o fotky ze soutěže: http://pmddmbohumin.netstranky.cz/fotoa ... -2016.html A už se těším na poslední červnovou sobotu 2017, kdy si k Vám rád najdu cestu i s kluky z mého kroužku.
Za Kysučanov tiez dakujeme za peknu akciu a špičkove modely.O rok sa vidime znova Ps: Figurky v 72ke od Štěpána Losa -strasny masaker A chalanom z Hradku vdaka za pokec
Aj výprava MK Zobor dorazila úspešne do Nitry a za mňa je hodnotenie akcie viac než kladné. Čakal som komornejšiu atmosféru avšak účasť bola hojná čo úroveň súťaže posunula zas o dačo vyššie. Sprievodné akcie určite pobavili a s kolegami modelármy som sa dobre pobavil. Určite prídem aj o rok a moc sa teším. Ďakujem za príjemne strávenú sobotu.
Před chvílí jsem se dokodrcal domů, na jih čech. Akce byla suprová a za rok, tedy pokud to vyjde opět dorazím (je to celkem štreka, ale opravdu to stálo za to) Třeba tady ještě někoho nakazím a dorazíme v hojnějším počtu. Rád jsem osobně poznal zase pár takových nadšenců, jako jsem já a společně jsme si užili super sobotu, ještě jednou díky