bolter píše:Technickú stránku neriešim, aj keď je Tu-154 krásna mašina, povedzme, že je čas sa posunúť vpred, A319 je fajn voľba, GO ktorú potrebuje je (vraj) zahrnutá v cene, za ktorú bol kúpený. Jediné, k čomu mám výhradu je vizuál tohto špeciálu, podľa mňa sa o reprezentácii štátu v tomto podaní asi ťažko dá hovoriť, je to také nejaké vizuálne lacné... aj keď na druhej strane. ..reprezentácia štátu, respektive "osobností", ktoré ho v súčasnosti predstavujú, to by teda sedelo- brak .
V tomto pripade ma byt udajne GO len formou akejsi revizie... citujem jeden prispevok : " Mam trochu problem ak sa zavadza verejnost takze trosku pravdy nezaskodi: Na Airbuse sa ziadna GO nerobi ( na rozdiel od ruskych lietadiel) kde by napr. naozaj doslo k obnove vsetkych hydraulickych hadic, vsetky elektronicke bloky by boli preskusane, lietadlo do velkej miery rozobrate a skontrolovane atd. Na Airbuse bude vykonana tzv. C revizia. Na rozdiel od GO to je subor kariet podla ktorych sa kontroluju systemy lietadla no urcite nie v rozsahu GO. A hlavne, tvrdit ze to uz je v cene je dost zavadzajuce, nakolko v cene je urcite iba prave rozsah prac vyplyvajuci z tychto kariet. Akykolvek nalez inych nezrovnalosti (korozia, preliacina, prasklina atd. ) v tychto kartach a tym padom ani v cene zahrnuta urcite nieje. Zo skusenosti vieme predpokladat ze tato cena sa pohybuje od 50 do 100% ceny za c -reviziu. Takze takato je asi pravda o novom lietadle. Na drujej strane som rad ze nasa vlada ma konecne lietadlo 21. storocia

Pre nervovy klud istych clenov mam podpis odstraneny .