Naposledy upravil Jumperiny dne 11 kvě 2016, 20:03, celkově upraveno 1
Airacutter píše:Rad tu vidim dokonceny Sturmovik![]()
Zopar pripomienok, vascina lahko odstranitelna. Odsuvatelny prekryt kabiny mas posunuty moc dozadu. Odpalovacie kolajnicky rakier mas nalepene opacne. Osobne by som stlmil rozbitie zelenej, tie rozdiely dost kricia. Ale je mozne, ze to tak vytiahla fotka, rovnako ako zapustenu panelaz. Na fotkach to posobi ako cierny wash. Paci sa mi uspinenie spodku
Aeromodelar píše:Naprostý souhlas s předřečníkem, ještě to chtělo rezinové výfuky a byl by jako živý,
Airacutter píše:S jednomiestnymi Sturmovikmi je to trochu zlozite. Celozelenu kamuflaz mali len prve vyrobne serie (celokovove masiny, ktorym stavebnica Smer nezodpoveda) a nasadene boli tak kratko, ze poriadne olietane nemali byt kedy. Smer umoznuje postavit si, zjednodusene povedane, neskorsie produkcne serie s drevenou zadnou castou trupu. Kamuflovane boli v zeleno-ciernej na hornych a bocnych plochach. Na konkretny stroj s napisom V boj za rodinu!! udajne ziadna fotka neexistuje a pravdepodobne je to fantazia nejakeho vytvarnika. Cize prave preto nejake nuansy opotrebovania a rozbijania povrchu netreba nijak vazne riesit a tvoj model beriem ako vyjadrenie ako taky Sturmovik mohol vyzerat
Na to, ze je to tvoj prvy striekany a celkovo treti postaveny model, dobra praca
Jumperiny píše:... Já z toho mám velkou radost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků