Tak po delší přestávce zpět do "práce" (dodatečný díky všem přispěvatelům za pochvaly ). Jako další část jsem si vybral výrobu děl. Děla budou soustružená z mosazi, problém je, že soustružení je pro mě španělská vesnice a tak se to zatím učím. Už jsem zničil tolik materiálu a strávil nad tím tolik času, že kdybych postupoval stejně jako Elkan a mosazná děla koupil, přišlo by mě to levněji. Když ale ono to člověku nedá. Doufám, že za pár dní se už budu moct "pochlubitů nějakým výsledkem. Prozatím jsem si alepoň připravil různá očka a háčky.
Můžu se zeptat, jak vytváříš ty "nýty"? Slouží k tomu ten otvor vlevo v přípravku, tzn. střihneš drát, dáš do otvoru a rozklepneš kladívkem? Díky za odpověď.
Zdravim Tě, jsem na tvoje děla zvědavej, já sem na tom strávil spoustu času, koupil zbytečně sadu silikonu na odlévání a výsledek nebyl uspokojivý. Koupený jsou parádní. Přes víkend jsem zrovna taky vyráběl na ty děla očka, a jen těch oček je cca 200, no jak se to musí dělat všechno na 22 děl, tak je toho fakt hodně....
Zdravím Tě. Bylo nám jasné, že pracuješ, jen nikdo nevěděl na čem.... Všechnu drobotinu si vyrábíš sám? Podle Navigy pro C1 nesmí být ani toto příslušenství koupené? Na děla se těším a určitě nejsem sám!!? Držím palec.