admiral6 píše:Wash jsem tam dal, ale nějak sním bojuju. Když jsem ho začal stírat dřív, tak se setřel i ze spár a skoro nic tam nezbilo. A když jsem ho začas stírat déle, tak nešel dolů a vatovou tyčinku jsem musel lehce navlhčit ve White spiritu a co nejvíc vysušit v ubrousku. Wash poté šel téměř kompletně dolů.![]()
Wash je od AK.
Obloučky jsem si namaloval v počítači, vytiskl a pomocí kopíráku přenesl na odlitek. Ryl jsem to skalpelem.
Časem tam chci dát jednu figurku. Nejraději sedící a vykukující z tanku jako ta na fotce. Pokud neseženu, tak stojící vedle tanku. Bohužel zatím nemám ani jednoho tankistu.
Idea je že ve Francii jede tank okupační armády kolem plakátového sloupu a zastaví se aby se koukli na co večer půjdou do Kina.
Ale od figurek moc nečekejte. Právě jsem nabarvil své první dvě figurky na flakpanzer a spíš by se hodili do scifi zombí dia.![]()
A aby nebylo těch problému dost. Při barvení pásů jsem si namíchal barvu z hnědé a tmavěšedé. Po nanesení washe na pásy jsem zjistil že má téměř stejnou barvu jako ty nabarvené pásy.
Budu rád za jakoukoli radu jak a jakýma odstínama napatinovat. Jsem spíš technický tip a ne umělecký.
Fitty píše:(:) Nějakou figurku bych tady stoprocentně vyštrachal, pošli mi nějaký obrázek, jakou by sis představoval
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků