Ahojte všetci! Som rád, že sa tešíte na našu súťaž. Moja nervozita(napätie) a vaša nedočkavosť, sú dobrým znamením. Asi to môže byť vydarený ročník. My, organizátori robíme pre to všetko. Chcem požiadať tých, čo našu súťaž a tým aj našu prácu nepoznajú, aby neprispievali na vlákno súťaže. Hlavne tých, čo sa hrajú na analfabetov (dosť trápne, ja viem totiž posúdiť, kto ním naozaj je - pracujem s nimi denne). Každý z nás má svoje meno, a mal by byť naň hrdý. Ak sa potrebuje schovávať za anonimitu na hocijakom internetovom fóre, zrejme o hrdosti nie je možné hovoriť. Chcem sa baviť s ľuďmi, ktorí majú svoje meno, svoje názory a postoje a hlavne sú ochtní sa za ne postaviť. Ak niekto píše príspevok k súťaži, ktorej som ja riaditeľom (zakladateľom) a nie je ochotný udať vieruhodne svoju identitu, považujem ho za slabocha, podvraťáka a zakomplexovaného chudáka. Ak sa tu objaví podobný príspevok (bez obsahu), požiadam ihneď admina o jeho zmazanie a zablokovanie ďalších podobných. Všetkým modelárom, ktorí sa k nám chystajú prajem šťastnú cestu, veľa úspechov, príjemný pobyt u nás a veľa krásnych a pozitívnych zážitkov (pre analfabetov: pozitívnych=tých dobrých). Stano