Diky moc za akciu, a o rok sa snad zase vidime. Inak hodnotenie kedy hodnotia vystavovatelia je super pri takto mensich sutaziach, lebo sa to stihne spocitat a hlavne navstevnici si aspon pozru poriadne vsetky modely v kazdej kategorii, to som uz dlho nevidel
Výborné to bolo, veľká vďaka organizátorm, vystavovateľom a tiež "prednášajúcim" za tú pastvu pre oči (aj možnosť doslova ohmatať si výsledok ukážky). Málokde sa vidí toľko dopravákov pohromade.
Za KPM Handlová ďakujeme za super sobotu.Boli sme prvý krát u vás a musím povedať priestory,občerstvenie,nenudil som sa o čo sa postaralo divacke hlasovanie,Workshopy, no proste skvela akcia.Ďakujeme a tešíme sa na dalši ročník. .
Chcel by som poďakovať všetkým modelárom, ktorí sa včera prišli k nám na súťaž pozrieť a predovšetkým tým čo vystavovali svoje krásne práce, za ich hojnú účasť, trpezlivosť a pochopenie pre dĺžku podujatia, ktoré je vzhľadom na spôsob hodnotenia náročnejšie na čas. Veľké ĎAKUJEME patrí pánom Jankovi Moravčíkovi, Braňovi "Cesnakovi" Lukačovičovi a Vladovi "Begimu" Begerovi, za ich úžasné workshopy zvládnuté na vysoko profesionálnej úrovni, verím že si všetci záujemcovia o prezentované techniky a postupy prišli na svoje. Tak isto by som chcel veľmi pekne poďakovať chlapcom z modelárskych klubov v Kopřivnici, Martine, Žiline, Banskej Bystrici, Nitre, Trnave, Malackách a Bratislave, za ich pomoc, čas, priateľskú podporu a spoluprácu v rozhodcovských komisiách. Ďalej by som sa chcel poďakovať starostovi obce Ivanka pri Dunaji, všetkým sponzorom a to najmä spoločnosti EDUARD MODEL ACCESSORIES, za ich podporu, bez ktorej by nebolo možné súťaž usporiadať. Ešte patrí veľká vďaka o.z. AIRLINERS.sk za usporiadanie naozaj krásnej tematickej výstavy dopravných lietadiel a spoločne s modelárskym portálom Eastmodels.sk za ich mediálnu podporu. A v neposlednom rade patrí veľké ĎAKUJEME naším rodinám, priateľom - modelárom či šermiarom, za ich obetavú a nezištnú pomoc s organizovaním tejto akcie. Verím, že sa Vám naša súťaž aj napriek drobným zaváhaniam pri vyhlasovaní páčila a o rok sa opäť stretneme.
PERFEKTNÁ AKCIA chalani!!! Odviedli ste kus dobrej práce Včera som si naozaj oddýchol a za to Vám veľmi ďakujem. Miesto bolo perfektné, modelov bolo požehnane a bolo sa naozaj na čo pozerať. Stretol som ľudí s ktorými som si veľmi dobre pokecal. Budem sa asi opakovať no pre mňa to bola naozaj skvele strávená sobota. O rok som na Štefánikovom krídle opäť a pokiaľ bude treba pomôcť som tu pre Vás
Je pravda, že organizátori štef.krídla spravili za pár rokov veľký kus dobrej práce. A rovnako aj tento rok sa všetko podarilo. Či veľa modelov na vysokej úrovni, workshopy, burza. OK OK. jednoducho povedané skvelá práca, nech im to vydrží aj do budúcna.
Super akcia. SIG dopravných lietadiel nemal chyby, toľko dopravákov som na súťaži ešte nevidel. Keď som sa dozvedel, že tam bude takýto SIG, musel som sa zúčastniť a po skoro dvadsiatich rokoch som zobral modely na súťaž. Vladov Begerov workshop na povrch dopravných lietadiel nemal chybu, dosť som sa priučil. Skratka super akcia a poklona usporiadateľom.