ono stejne, Me 163 neni letoun proudovy, nybrz raketovy, takze v te kategorii nemel co delat. ja bych ho zaradil mezi vrtulove - ma vepredu malinkou vrtulku
... když jsme u toho fair play...hodně mne překvapilo, že resinový Zlín Z-50 1/32 (autor Zd.Šebesta) nevyhrál nic, ačkoli byl nejen dle mého názoru o řád nebo dva lepší, než ostatní modely v kategorii. Máte pro to nějaké vysvětlení? O nic nejde, modely jsem si i tak prohlédl, s kamarády pohovořil, spokojenost naprostá, spíš jen čirá zvědavost. Díky
když jsme u toho fair play...hodně mne překvapilo, že resinový Zlín Z-50 1/32 (autor Zd.Šebesta) nevyhrál nic, ačkoli byl nejen dle mého názoru o řád nebo dva lepší, než ostatní modely v kategorii. Máte pro to nějaké vysvětlení? O nic nejde, modely jsem si i tak prohlédl, s kamarády pohovořil, spokojenost naprostá, spíš jen čirá zvědavost. Díky[/quote]
Nechci rozdmýchávat debatu,proč ten a né ten,ale chtěl bych vědět ,v čem byl daný model o 2 třídy výš než-li ty ostatní modely.Sám bych s pořadím a oceněním modelů měl těžkou hlavu. Páč se tam sešlo plno nádherných modelů.Děkuji za odpověď.Klidně do sz ať to tu neni samé OT
1) to Chory - klobouk dolů. Je mi jedno zda do kategorie patří, či nepatří, asi si zatím pamatuji kde jsem se účastnil (asi také proto, že jsem toho zase tolik nepostavil ), a přesto nebo právě proto klobouk dolů. K veřejnému přiznání chyby je potřeba být chlap. A to tedy pro mne osobně jste... 2) to Jan K - Honzo tohle je prostě problém "líbí-nelíbí" . Osobně bych pořadí modelů pana Šebesty prohodil - ALE je to jen můj pocit. Netroufl bych si říct, že některý z modelů v kategorii byl o třídu, dvě lepší. Vždy to bude jen mooooooc subjektivní záležitost a tak je potřeba to brát... Valnou část dne jsem strávil s panem MODELÁŘEM jehož názoru si velmi vážím a přiznám, že pořadí bychom dávali každý úplně jiné....
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
No dovolím si malú opravu.... Zlín 50 od pána Šebesty v 1/32, dostal cenu od organizátorov výstavy "Štefánikovho Krídla" ......Za naj model vo farbách z obdobia spoločného štátu.
A ještě jednou letošní Panthers Cup - je hotová výsledková listina s fotografiemi modelů a modelářů. Bohužel nemáme fotografie všech modelů - pro příští rok se musíme lépe organizačně připravit
tak to je bezvadny a priradil jsem si nektery tvare ke jmenum. mimochodem zrovna nedavno jsem se nekde docetl, ze modelari jsou pry pachnouci podivini, tady vidim na fotkach z 90% pomerne hygienicky a socialne zaclenene vypadajici jedince snad to s nama neni tak spatny